Ximo Puig crida a treballar des de «els valors que són bandera de la Comunitat» per una societat sense exclusions ni desigualtats

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha instat a la societat valenciana a treballar des de «els valors que volem que siguin bandera de la Comunitat Valenciana» per aconseguir «una societat millor, sense exclusions ni desigualtats».

Així ho ha afirmat el president durant la seva intervenció en l’acte amb què l’Associació Provincial d’Ames de Casa i Consumidors ‘Tyrius’ ha tancat el curs 2018-2019, al qual també ha assistit la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo.

«L’important és que som valencians i valencianes i volem treballar junts», ha destacat Puig, que s’ha referit a la igualtat, la solidaritat i la convivència com a valors fonamentals de la societat valenciana.

En aquest sentit, ha considerat que aquests principis socials s’han de «garantir per sobre de les idees, que són legítimes», i han de ser la base per a «la convivència des dels interessos comuns».

El titular del Consell ha manifestat la seva «satisfacció» per poder compartir amb l’associació «totes les esperances en la millora de la qualitat de vida de la societat».

«Hi ha esperança en què puguem arribar a una edat longeva i, a més, amb bona qualitat de vida, perquè l’important és l’envelliment actiu», ha assenyalat el president, que ha citat aquest com «un dels grans reptes del món en aquests moments «.

Per això, ha agraït el treball de Tyrius per «el paper de la dona, pel treball social, començant pels temes més importants, amb la prevenció de la violència de gènere, que és la qüestió més important».

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: