Ximo Puig assenyala la importància que l’agricultura valenciana estiga “adossada” a la innovació ia la sostenibilitat

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assenyalat la importància que l’agricultura valenciana i mediterrània estiguin “adossades” a la innovació ia la sostenibilitat per afrontar els reptes que tenen per davant en matèria mediambiental.

Així s’ha manifestat en el X aniversari dela companyia biotecnològica Idai Nature, on ha realitzat una visita a les noves oficines i ha expressat que “no hi ha futur en el desenvolupament descontrolat ni en els projectes que persegueixen el benefici econòmic a curt termini”.

En l’acte, Puig ha advocat per “un model econòmic i empresarial compromès amb el seu entorn social i mediambiental, innovador i connectat a la investigació, el coneixement i els canvis tecnològics”.

Per això, ha lloat el model de Idai Nature i la seva aposta per unir agricultura i innovació i ha destacat la importància del sector agrícola com a motor econòmic bàsic de la Comunitat Valenciana i la seva capacitat de manteniment d’empreses i llocs de treball estables i de qualitat.

El cap del Consell ha recordat, a més, la importància de la biotecnologia a l’hora de “donar resposta als problemes plantejats per les infeccions i a la necessitat de garantir el creixement ambiental amb productes fitosanitaris naturals”.

Puig ha subratllat la importància de comptar amb polítiques que garanteixin un desenvolupament econòmic sostenible que respecti al medi ambient. “No podem continuar sent aliens al que està succeint al nostre planeta i, per tant, la presa de decisions ha d’estar vinculada clarament a la sostenibilitat”, ha afegit.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: