Ximo Puig anuncia a Londres una ajuda de 100.000 euros en 2018 per a promocionar Castelló

Informació i Foto: http://www.castello.es

La ciutat de Castelló rebrà de la Generalitat Valenciana en 2018, a través de l’Agència Valenciana de Turisme, un total de 100.000 euros per a destinar-los a la promoció de la ciutat. Així ho ha anunciat avui el president, Ximo Puig, en el transcurs de la World Travel Market (WTM) de Londres, una de les mes importants fires de turisme del món.

Puig, que estava acompanyat del secretari autonòmic i màxim responsable de l’AVT, Francesc Colomer, ha anunciat que aquesta ajuda es concedirà a l’Ajuntament de Castelló perquè la destine íntegrament a la promoció de Castelló, per a posar en valor els seus atractius, que van des de la seua gastronomia, platges, cultura i esdeveniments esportius fins a paratges naturals.

L’AVT serà l’encarregada de coordinar les accions promocionals amb el Patronat Municipal de Turisme, al front del qual es troba la regidora Patricia Puerta. Puig ha posat en valor la prioritat que, per a l’alcaldessa, Amparo Marco, és el turisme i per açò ha insistit en la importància de col·laborar entre les diferents administracions, per a potenciar un sector tan important com és el turisme, amb el clar objectiu de desestacionalitzar-ho i garantir activitat econòmica durant tot l’any.

“L’excepcional clima, durant tot l’any, la seua rica gastronomia, els seus paratges naturals i les seues festes converteixen a Castelló en una combinació perfecta per a qualsevol turista potencial que cerque un racó on viure experiències inoblidables”, apunta Puig, qui insisteix que, “el nostre treball és ara promocionar adequadament tots aquests atractius que arribar al major nombre possible de turistes i para açò, l’ajuntament de Castelló, seguirà comptant amb la col·laboració de la Generalitat”.

El fet que des de l’aeroport de Castelló es puga viatjar ara a Londres i Bristol fa especialment important que Castelló impulse campanyes publicitàries tendents a atraure al turisme britànic. De fet, en la pròpia fira de Londres, es podien consultar les guies elaborades per l’Ajuntament, en castellà, anglès i francès.

Un repàs als principals atractius de la ciutat, amb un resum de la seua historia, una explicació guiada dels principals punts de la ciutat, els seus museus, els seus paratges naturals, des de les Illes Columbretes, fins a l’entorn de la Magdalena i el Desert de les Palmes. En la guia, a més, es dedica un apartat específic a les seues festes, convençuts que poden ser un bon reclam per al potencial turista britànic.

De fet, l’any passat, es van traduir a l’anglès els programes de les festes de la Magdalena i es van repartir entre els passatgers de vols procedents de Londres i Bristol en el propi aeroport de Castelló. Conscients que la ciutat de Castelló, a més, ha de comercialitzar-se com a centre neuràlgic de rutes complementàries per l’interior de la província, en la citada guia s’informa dels diferents atractius que es poden trobar a pocs quilòmetres.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: