Ximo Puig al capdavant una missió institucional i empresarial per impulsar el creixent interès dels empresaris valencians a Portugal

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, encapçalarà a partir d’aquest dilluns una missió institucional i empresarial que mantindrà diferents contactes a Lisboa amb la finalitat d’impulsar el creixent interès què desperta Portugal entre les empreses valencianes.

Així el destacat el secretari autonòmic per a la Unió Europea, Joan Calabuig, que ha afegit que les trobades que es produiran permetran consolidar la ja destacada presència de companyies valencianes al país

Més de 2.300 empreses de la Comunitat Valenciana exporten a Portugal i 1.600 són importadores de productes portuguesos. A més, més de 150 empreses valencianes de diferents sectors estan implantades al territori portuguès.

La missió Comunitat Valenciana Portugal comença aquest dilluns i durant quatre dies el president de la Generalitat mantindrà diferents reunions de caràcter institucional.

Entre aquestes destaquen les trobades que mantindrà amb el ministre d’Infraestructures i Habitatge, Pedro Nuno Santos, amb la ministra de Ciència, Tecnologia i Ensenyament Superior, Elvira Fortunato, amb el ministre d’Economia, António Costas i amb l’alcalde de Lisboa, Carlos Moedas .

Fòrum Empresarial

Un total de 20 empreses valencianes amb diferent implantació a Portugal participar a la missió que tindrà el fòrum empresarial que se celebrarà dimecres el principal punt de trobada entre empresaris valencians i portuguesos.

En aquesta trobada es presentarà la Comunitat Valenciana com a territori d’inversió, la capacitat del nostre teixit econòmic així com la potenciació dels nostres centres de recerca i centres tecnològics. Igualment, s’exploraran les possibilitats de negocis conjunts entre empreses dels dos països.

La Generalitat també aprofitarà aquesta missió comercial per presentar als operadors turístics portuguesos l’oferta turística de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de millorar el posicionament del nostre territori entre els turistes portuguesos.

A la missió comercial i institucional que compta amb el suport de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana i del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana hi assistiran també el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España, i el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius , Comerç i Treball, Rafa Climent

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: