Ximo Huguet visita a Sot de Ferrer les obres que finança la Diputació de Castelló per 247.000 euros per a recuperar urbanísticament el Hinchador i ampliar el cementeri

El diputat de Cooperació amb els Ajuntaments i de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, ha visitat a Sot de Ferrer, al costat de l’alcalde, Ramón Martínez, l’obra guanyadora del Concurs de Regeneració Urbana (CRU) de 2020 que impulsa la Diputació de Castelló per a posar en valor l’antic safareig del Inchador. Es tracta d’una actuació dotada amb 200.000 euros que inclou l’habilitació d’un mirador i la ubicació de nou jardí que servirà com a finestra a l’horta i al riu de Sot. El que es pretén és crear un espai verd i integrar el pròxim Palacio Gótico i la séquia major.

També s’han dirigit al cementeri municipal, on es construeixen 60 nínxols amb un aportació de la Diputació de 47.800 euros a través del Pla 135 d’Obres i Serveis.

Obres a Geldo

Xuguet ha aprofitat el seu desplaçament a la comarca de l’Alt Palància per a acostar-se a la localitat de Geldo, on ha sigut rebut per l’alcalde, David Quiles, per a conéixer in situ tres obres realitzades amb càrrec al Pla 135 per valor de 64.800 euros. Es tracta de la remodelació del pavimiento i de la calçada del carrer Higueras, la construcció de 12 nínxols en el cementeri municipal i l’adequació del depòsit de l’aigua potable municipal, condicionant-lo amb murs de pedra seca i plantacions de vegetació autòctona.

El diputat provincial i l’alcalde de Geldo també s’han dirigit al Palau dels Ducs de Medinaceli per a conéixer l’estat de les seues obres de rehabilitació, que en la fase actual contemplen un inversió de 278.921 euros, dels 106.363 procedeixen dels Fons Europeus FEDER, 77.614 de la Diputació de Castelló, 54.943 de l’Ajuntament de Geldo i 40.000 de la Generalitat Valenciana.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: