Esports

El Peníscola Globeenergy aconsegueix la segona victòria seguida a costa del Benavente (6-3)

El conjunt peniscolà ha començat la temporada de la millor manera possible i suma sis punts de sis possibles després de vèncer a la Jornada 2 a l’Atlètic Benavente. Els de la Ciutat a la Mar, davant d’un rival molt dur i molt exigent, van dominar el partit des de l’inici i van acabar segellant el triomf en els minuts finals. El Peníscola es col·loca segon en la classificació, liderada pel Noia gràcies a la diferència de gols. Carles Saladié va tornar a ser protagonista amb dos gols i suma ja tres gols en aquestes dues primeres jornades de competició.

Malgrat venir de caure en la primera jornada per 1-5, Benavente no seria un rival fàcil i va vendre molt cara la seva derrota al Municipal de Peníscola. Els de Santi Valladares es van avançar aviat en el marcador i fins a dues vegades van veure retallada la seva diferència de dos gols a favor. L’equip del Baix Maestrat es va col·locar per davant amb el gol de Rubén Orzáez als tres minuts de joc. Però poc va durar l’alegria als peniscolans, ja que Agustí Plaça es marcava sense voler en pròpia el 1-1 després d’un servei de córner. Els locals van tornar a reaccionar i en el minut 5, després d’una jugada d’Saladié, Elías Beltrán va caçar un rebuig a la frontal de l’àrea per posar el 2-1. Primer gol de l’ala sevillà amb la samarreta blava peniscolana.

El Peníscola seguia sent superior però li faltava encert cara a porta. El tercer va trigar a arribar però va ser possible en el minut 15 gràcies a Pani, després d’una jugada amb Rubén Orzáez. Semblava que el partit es podia trencar però Benavente va respondre després d’un potent xut de Malaguti, que va sorprendre Cor i va signar el 3-2.

Ja en la segona part, el Peníscola va tornar a sortir fent valer la seva superioritat física i tècnica, així com la seva condició de favorit. Carles Saladié va manar el primer avís però el seu xut va anar a prop de el pal. El jugador català no va fallar a continuació a la contra i va tornar a posar el seu equip amb dos gols d’avantatge en el marcador. I de nou, Benavente no es va enfonsar i poc després, en una altra jugada de córner, el 4-3, de nou en pròpia, en aquest cas de Lorenzo Bé.

El Peníscola va saber aixecar-se i reaccionar; Carles Saladié va tornar a aparèixer per posar el 5-3 després d’un servei llarg de Cor, en el qual va controlar i va superar a Vara a la sortida. Amb el 5-3 es va arribar als cinc minuts finals en què Benavente va apostar per porter-jugador. Els peniscolans van realitzar un gran treball grupal en defensa i amb prou feines van concedir cap opció als zamoranos. En l’últim minut, Agustí Plaça marcar des de camp propi el 6-3, mentre que Paniagua va desaprofitar en un doble penal l’opció de marcar el setè.

El Peníscola segueix amb les seves bones sensacions en aquest inici de lliga i el més important, compta els seus dos partits jugats com victòries. Dissabte que ve, una altra exigent visita a la pista de l’Talavera, que posarà a prova la bona arrencada de temporada dels peniscolans.

Fitxa tècnica:

Peníscola Globeenergy FS: Cor, Igor, Rubén Orzáez, Paniagua, Iván Rumb; 05:00 inicial; Lucas Francini, Elías, Carles Saladié, Agustí Plaça, Rahali, Lorenzo Bé.

Atlètic Benavente: Vara, Fran, Dilin, Preciado, Malaguti; 05:00 inicial; Dani Martín, Aitor, Sergio, Novoa, Ibarra, Dani Aranda, Dani Simón.

Gols: 1-0 R. Orzáez (min. 3), 1-1 Agustí Plaça (pp) (min. 4), 2-1 Elías (min. 5), 3-1 Pani (min. 15), 3- 2 Malaguti (min. 17), 4-2 Carles Saladié (min. 22), 4-3 Bueno (pp) (min. 29), 5-3 Carles Saladié (min. 31), 6-3 Agustí Plaça (min . 39).

Informació i Foto: Peñiscola Globeenergt FS

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.