Xema Solé Solá crea “MÀGIA SÍ i COVID NO”, un espectacle de consells preventius explicats en forma de màgia

L’actor, monologuista, mag i comunicador Xema Solé Solà, després de diversos mesos de treball i investigació teatral i didàctica, ha creat l’espectacle “Màgia si i Covid no”. http://www.magiaymonologos.com

L’objectiu és donar un servei social i educatiu als més petits i joves de tot Espanya; un col·lectiu que políticament ha estat omès, oblidat i molt castigat socialment. Ells són els que més necessiten, i poden contribuir a difondre la prevenció per evitar el contagi de l’coronavirus. Segons paraules del propi Xema Solé Solá “… els nens i joves d’avui, són els adults d’un matí que tenim a la volta de la cantonada, en una societat que evoluciona a un ritme vertiginós”

Aquesta representació té la base en el coronavirus, que està present però no ho veiem, com si es tractés d’un dels trucs de màgia. Magic Xema realitzant una comparació, fa aparèixer d’entre les seves mans totalment buides un objecte, i explica tot el que hauríem de fer perquè aquest no aparegués ni es mostrés, fent constantment un símil amb el covid-19.

No és habitual veure a l’artista treballant amb mascareta, i utilitzant entre els seus accessoris màgics: gel netejador desinfectant, guants, esprai alcohòlic, realitzant així una comparativa de situacions contaminants amb jocs de màgia, explicant alhora la forma d’evitar-ho.

Segons indica el mateix artista: “- en aquest espectacle el que pretenc és conscienciar els nens, i als seus acompanyants adults, de la importància de la prevenció per evitar possibles contagis de l’coronavirus. Està demostrat que fer-ho en forma de trucs de màgia fa que l’atenció de l’interlocutor sigui molt més elevada, i l’impacte sigui més potent a l’hora de ser recordat i assimilat en la memòria. “… .. i afegeix” … – per aquest motiu el nostre objectiu és que ens contractin per tot Espanya per donar difusió a aquest espectacle preventiu a el servei de diferents col·lectius, ajuntaments, col·legis, centres culturals …. La seva representació és adaptable a espais interiors i exteriors, i compta amb tot el necessari perquè els que el contractin només hagin de preocupar pel públic. “.

Les despeses de producció són a càrrec de l’artista, sense cap tipus de subvenció externa, a l’espera que sigui contractat per ajuntaments, entitats, col·legis, centres de colònies, o particulars. Estarà en cartell mentre sigui útil i necessari. El dia que s’eradiqui la malaltia o es de amb la vacuna passés a ser un record més en la trajectòria professional creativa de Xema Solé Solà … .. segons paraules de l’artista “… tant de bo fos molt aviat i hagués de deixar de fer-ho ràpidament per no ser útil socialment ”

Xema Solé Solà és un artista amb una trajectòria de més de tres dècades https://youtu.be/fqxijhOyJis. Els seus inicis professionals van ser com a periodista i comunicador en diversos mitjans de comunicació (ràdio, premsa, TV). Va ser finalista al programa “El Trampolí” en els inicis de Tele-5. Ha obtingut diferents distincions a la seva trajectòria i prestigi professional com és la Medalla d’Or de Fòrum Europa el 2014, ja publicat diversos llibres entre els quals es troba “El llibre seriós de l’Humor” al costat de Bigoti Arrocet, Pepe Carabias, Arévalo i altres de primera línia de l’humor espanyol. Ha participat amb petits papers en sèries de TV, alhora que intervingut com a mag i monologuista en diferents espais televisius d’àmbit nacional i de Sud-amèrica. https://youtu.be/9VJ5AhDFUlU

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: