Vora 20.000 persones disfruten dels primers cinc dies de reobertura del Parc Gulliver de Valencia

Des de divendres passat en què es va produir la reobertura del Gulliver i fins ahir dimarts, 19.602 persones han gaudit de les instal·lacions renovades del parc. L’afluència ha sigut constant durant tot el pont festiu, encara que el diumenge va ser el dia en què més persones es van acostar al Gulliver, prop de cinc mil. El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha valorat com a “rotund èxit” l’acolliment que la ciutadania ha dispensat al parc després de la seua rehabilitació integral i ha recordat que “per motius de seguretat és necessari limitar l’aforament a 500 persones”, la qual cosa pot provocar cues en els moments de màxima afluència.

En este sentit, Campillo ha assenyalat que és necessari limitar l’aforament “perquè el personal de l’Organisme Autònom de Parcs i Jardins encarregat de la seguretat puga dur a terme el seu treball”. El regidor d’Ecologia Urbana ha recordat que el Gulliver “és una figura especial perquè té una altura considerable i ha d’haver-hi personal preparat per a qualsevol incidència; per a prioritzar la seguretat de xiquets i xiquetes s’ha decidit establir un aforament de 500 persones en la figura”. Campillo ha afegit que “lamente que es produïsquen cues perquè a ningú li agrada esperar però és qüestió de prioritzar la seguretat, i 500 persones alhora en el Gulliver és una quantitat acceptable”.

El vicealcalde ha recordat a més que el Gulliver té un servici d’infermeria permanent amb una ambulància també permanent per al cas que es produïra un accident una mica més greu i ha recomanat, per a evitar les cues, acostar-se en les hores en les quals es preveu una menor afluència de públic.

En la renovació del parc s’ha invertit un milió d’euros. Gràcies a esta renovació s’ha fet completament accessible l’entrada i s’ha renovat tota la jardineria. A més, la nova tanca perimetral permet la visualització de la figura des de fora del recinte.

En total, en els cinc primers dies després de la seua reobertura, prop de 20.000 persones han passat pel Parc Gulliver. La distribució ha sigut 2.104 visitants el divendres, 4.495 el dissabte, 4.909 el diumenge, 3.747 el dilluns i 4.347 el dimarts. L’aforament màxim està fixat, per motius de seguretat, en 500 persones.

Des d’este mes de novembre, i fins que torne a allargar el dia, al febrer, este “emblemàtic” espai estarà obert de 10 a 17.30 hores. Un dia especial serà diumenge que ve, 6 de novembre, dia en què l’Ajuntament té previst celebrar una gran festa, segons va explicar el vicealcalde “per a premiar la paciència de xiquets i xiquetes que segur han trobat a faltar estes instal·lacions”.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: