Vicente Montesinos: «El CD Castelló torna a estar en mans de gent que sent l’ànima d’aquest club»

El president del CD Castelló, Vicente Montesinos, va comparèixer aquest dimecres 6 de juny a la Sala de Premsa de l’Estadi Municipal de Castalia per presentar el nou projecte de Capital Albinegro al capdavant de l’entitat albinegra, tant en el pla econòmic, esportiu i social.

El màxim dirigent albinegre va iniciar la seva intervenció destacant el pas endavant que estaven donant ell i el seu grup: «Avui és un dia històric per al club i per a mi per tot el que representa el pas que es dóna. Quan vam entrar fa dos anys va ser un pas important juntament amb Pablo, Àngel, Jordi, etc, i vam aconseguir salvar el club fent una cosa històrica. El pas que donem avui és encara més gran «, ha explicat Vicente Montesinos. El president ha admès que l’any passat es va haver de prendre una decisió difícil posant el club en mans foranes a causa de les dificultats econòmiques, però que amb la tornada de Capital Albinegro, i aquesta vegada amb un major pes que en l’anterior etapa, el club va obrir-se a la ciutat de Castelló i als seus aficionats.

«El Castelló torna a estar en mans de gent que sent l’ànima d’aquest club»

El president ha expressat la seva total confiança en l’afició a l’hora de bolcar-se amb el nou projecte: «El club serà el que tots vulguem que sigui. Farem un club molt gran entre tots. No tinc cap dubte pel que fa a l’afició, es bolcarà amb el club, són una afició única «, va afirmar Montesinos. Elmáximo mandatari de l’entitat ha recalcat la importància que el club estigui en mans de gent de la ciutat: «No vull un club en mans foranes que generi dificultats i que vagi de mà en mà», ha sentenciat.

«Farem una ampliació de capital perquè tots puguin ser accionistes»

En el pla econòmic es va a fer una ampliació de capital com més aviat millor: «Es va fer més aviat que tard. Si pot ser a finals de 2019 millor que el 2020. Anem a escoltar els empresaris, afició, i en base a això, plantejarem una reeixida ampliació de capital «, va afirmar Vicente Montesinos. El president va afegir que s’asseurà amb creditors i proveïdors per treballar i tractar de fer les coses el millor possible.

«Capital albinegre ha pagat els 2,3 milions d’euros sense cap empresa darrere de l’operació. Seguim sent els mateixos del principi. Som un equip i així seguirem fins al final «, va aclarir Montesinos.

«Óscar Cano continuarà al capdavant de la nau albinegra»

«No tinc dubtes que Óscar Cano va a continuar, és un gran entrenador. L’any que ve segur que aconsegueix treure tot el suc possible a la plantilla «, va afirmar amb solvència el President del Castellón.El objectiu de Capital Albinegro és el mateix a nivell esportiu que fa 2 temporades, tornar a aquest club al futbol professional:» hem de assentar les bases del projecte. Amb aquest consentiment, intentarem tornar a Castelló al futbol professional, amb cautela, treball i humilitat «, va afegir Montesinos.

«Àngel Dealbert va tenir un pes important en la planificació esportiva per a la temporada 2019-2020», va dir Montesinos després de agrair-li al exfutbolista albinegre la seva presència a la sala de premsa i la seva tornada al club.

«Els 4 consells de Orbit Access han dimitit i al Consell entraran Javier Heredia de manera no retribuïda per treballar al capdavant de la Fundació Albinegra i el futbol base. També passa a formar part del Consell l’ex vicesecretari Antonio Civera «, va declarar Vicente Montesinos. El President, també va agrair a Fernando Fenosolla, gerent del Càmping Torre la Sal2, per ser una temporada més el patrocinador principal de la samarreta albinegra.

Finalment, el president també ha parlat sobre el conveni entre Ajuntament i CD Castelló: «S’ha de resoldre el conveni amb l’ajuntament, però ara no és el moment. S’estan fent ja obres i cal reprendre converses «, ha acabat Montesinos.

 

 

Informació i Foto: CD Castelló

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: