València Turisme participa del 23 al 25 de maig en IMEX Frankfurt 2023

València Turisme participa del 23 al 25 de maig en IMEX Frankfurt 2023, el certamen més important d’Europa en el sector del turisme de reunions, incentius, conferències i esdeveniments, per a mostrar les possibilitats que oferix la província de València en este mercat en alça i potenciar el desenvolupament d’este tipus de turisme en destins valencians.

La marca provincial, dependent de la Diputació de València, s’integra així en el circuit internacional de turisme MICE de la mà de Turisme Comunitat Valenciana (TCV), després de la seua unió a la Xarxa de Ciutats de Congressos-Spain Oficina de congressos (SCB).

Tècnics de la Diputació, Oliva Nova Golf i Veles e Vents de la Marina de València detallaran l’oferta de turisme MICE de la província de València a empreses farmacèutiques, mèdiques, de touroperació i automoció, entre altres, segons l’agenda de reunions prevista per a les tres jornades de l’esdeveniment.

L’aposta de València Turisme pel sector MICE se centra, també, a coordinar l’oferta de possibles destins MICE a la província, que poden ser complementaris entre ells, la qual cosa permet un major i millor aprofitament de les infraestructures i serveis de què disposen.

Este tipus de turisme suposa una gran oportunitat per a molts municipis valencians, pel volum de negoci que genera i la important font d’ocupació i ingressos per als destins que ho acullen. A més, contribuix a pal·liar l’estacionalitat i incrementa la projecció turística local entre els assistents.

Pretour IMEX 2023

Prèviament a la celebració d’IMEX Frankfurt, un grup de 15 agents del mercat mexicà, responsables d’esdeveniments en les seues respectives empreses, van visitar des de dijous passat i fins ahir els destins de la província que més destaquen actualment en el desenvolupament del turisme MICE i que també formen part de la SCB: València ciutat, Gandia i Cullera, en una acció coordinada entre València Turisme i Visit València, la qual també va comptar amb la col·laboració d’Oliva Nova Golf.

A més de recórrer els llocs més emblemàtics de la capital i les instal·lacions hoteleres dels diferents destins, els agents mexicans van poder conéixer el centre històric i el Palau Ducal de Gandia, igual que la tradicional fideuà, que van degustar als Jardins de la Casa de la Marquesa. A Cullera, la comitiva va visitar el castell i diversos espais MICE de la localitat.

D’altra banda, també se’ls van mostrar els espais, serveis i allotjaments per a grups de què disposen estos destins per a acollir específicament turisme de reunions, incentius, conferències i esdeveniments, amb la finalitat de donar a conéixer part de la completa oferta que la província de València posa al servei d’aquest sector.

Informació i Foto: Diputació de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: