València serà el focus mundial de les destinacions turístiques intel·ligents del 21 al 23 de novembre

València reunirà el nombre més gran d’experts i destinacions que aposten pel model de destinacions turístiques intel·ligents, al III Congrés Mundial de DTI, que se celebrarà del 21 al 23 de novembre.

El Congrés ha tingut una major acollida de l’esperada, ja que s’hi han inscrit més de 1.200 persones, entre les quals s’inclouen professionals del sector turístic, gestors de destinacions, responsables governamentals i membres de l’àmbit acadèmic.

En total prop de 80 experts nacionals i internacionals als cinc eixos del model de destinacions turístiques intel·ligents -governança, tecnologia, innovació, sostenibilitat i accessibilitat- debatran sobre els diferents aspectes claus per a la conversió d’una destinació en destinació turística intel·ligent.

El Govern del Regne d’Espanya juntament amb la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament de València, la Fundació Visit València organitzen el III Congrés Mundial de Destinacions Turístiques Intel·ligents, coincidint amb que la ciutat és Capital Europea del Turisme Intel·ligent 2022. El Congrés compta, així mateix, amb la col·laboració de l’Organització Mundial del Turisme de les Nacions Unides.

L’esdeveniment compta amb el suport dels patrocinadors, entre els quals s’inclouen Telefònica, Forwardkeys, GlobalOmnium, Salesforce, la Diputació de València i Turisme Comunitat Valenciana.

Temàtica del congrés

Entre els temes que s’abordaran al congrés s’inclouen les estratègies per ser destinacions intel·ligents, les tecnologies emergents aplicades al turisme, el valor de l’accessibilitat a les destinacions, l’economia circular al cicle de vida del turisme i com utilitzar les dades per a millorar la gestió de les destinacions.

També es parlarà sobre com afronten les destinacions el canvi climàtic i s’analitzaran les claus de la mobilitat sostenible a l’activitat turístiques.

Entre els ponents figuren representants internacionals procedents de més de 12 països, entre els quals hi ha Brasil, Colòmbia, França, Finlàndia, Jordània, Països Baixos, Perú, Portugal, Regne Unit i Suècia.

El model DTI, pioner a Espanya, ha buscat des dels seus inicis una gestió més eficient i sostenible de les destinacions, un increment de la rendibilitat turística i una competitivitat més gran de l’economia espanyola.

Part científica

El primer dia del congrés se centrarà a la part científica, on es presentaran més de 40 papers presentats a les categories temàtiques de governança col·laborativa, desenvolupament i resiliència; transició verda i sostenibilitat en destinacions intel·ligents; i l’arribada de les tecnologies i les destinacions intel·ligents.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: