València dedicarà abril a homenatjar l’artista Nino Bravo amb sis concerts per a la gent gran

La Regidoria d’Envelliment Actiu dedicarà el mes d’abril a homenatjar el popular artista valencià Nino Bravo amb motiu del 50è aniversari de la seva mort l’abril del 1973. La vicealcaldessa i regidora d’Envelliment Actiu, Sandra Gómez, ha anunciat que aquest homenatge dirigit a les persones grans de tota la ciutat comptarà amb cinc concerts als centres de gent gran de Patraix, Marxalenes, Salvador Allende, Malvarrosa i L’Amistat i una actuació central a la plaça de l’Ajuntament.

“Amb motiu de l’aniversari de la mort d’un dels nostres artistes més rellevants, organitzarem una sèrie d’activitats amb concerts pels centres de gent gran dels nostres barris, amb els quals farem el nostre homenatge particular a un cantant que va marcar la generació dels nostres grans. Animo tots els nostres majors que se sumin a aquest homenatge i que gaudeixin de les cançons més conegudes de Nino Bravo”, ha manifestat Gómez.

Els cinc concerts previstos s’han organitzat en col·laboració amb la Casa de l’Artista mentre que el central, que es desenvoluparà a la plaça de l’Ajuntament el proper 12 d’abril a les 17 hores, s’ha programat amb la família del cantant valencià.

Felipe Garpe, acompanyat per Sehelia García, posarà la veu a l’homenatge a l’autor de cançons tan conegudes com ‘Un petó i una flor’, Noelia, ‘lliure’ o ‘Amèrica’ al concert que se celebrarà a la plaça de l’Ajuntament mentre que la música anirà a càrrec de la Banda Municipal de València.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: