L’Ajuntament de Valencia invertirà 1,2 milions d’euros en el nou Skatepark del Gulliver, que serà més gran i amb tres pistes

El projecte consistix en la remodelació total de la zona de patinatge mitjançant la demolició de les pistes actuals per a construir un nou skatepark que permetrà la pràctica de les tres disciplines federades de patinatge. El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha recordat que este projecte és fruit de l’acord al que es va arribar amb els usuaris d’esta zona de patinatge després d’efectuar unes reparacions d’urgència.

La remodelació contempla la renovació de l’enllumenat de manera que es mantindran els fanals de la zona perimetral però s’instal·larà un nou enllumenat esportiu adaptat a ús que es fa de les pistes. També es millorarà la zona de berenador amb taules envoltades de vegetació, nous bancs, dos fonts noves i mobiliari urbà.

Quant a la vegetació, part de l’arbratge que es retire es replantarà a altres zones del mateix espai en el tram XII del Jardí del Túria. La instal·lació de reg també es renovarà i s’instal·larà una xarxa de drenatge per a les pistes que permetran la pràctica de les tres disciplines federades de patinatge: taula (board), patins (roller) i patinet (escúter). El termini d’execució és de set mesos i es durà a terme al llarg del pròxim any.

El regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha assenyalat que quan concloga la remodelació, el skatepark del Gulliver “serà referència a nivell valencià i a nivell espanyol; amb esta remodelació volem donar resposta a una vella reivindicació dels usuaris de fer una reconfiguració completa” d’estes pistes.

Per a dur a terme el nou disseny s’han tingut en compte les aportacions dels usuaris de la comunitat skate i de la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana. Les actuals pistes van ser construïdes fa dècades i segons ha recordat Campillo “estan obsoletes i es fa necessària una reforma completa”.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: