València acollirà les 14 Jornades sobre Inclusió Social i Educació en les Arts Escèniques i la Música

Cultura, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), col·labora amb l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM) en l’organització de les 14 Jornades sobre la Inclusió Social i l’Educació en les Arts Escèniques i la Música, que enguany se celebraran a València, del 7 al 9 de novembre.

Les Jornades es desenvoluparan, de manera presencial, al Teatre Rialto com a seu principal i desplegaran diferents activitats en altres recintes de la ciutat, com el Teatre Principal o el Palau de les Arts.

Per a aquesta nova edició, s’amplia la denominació tradicional de les Jornades, que passen a anomenar-se Jornades sobre Inclusió Social i Educació en les Arts Escèniques i la Música, per a donar més visibilitat i espai a la música i subratllar la seua importància dins de la programació. Els continguts i la programació artística completa d’aquestes 14 Jornades es presentaran en roda de premsa a la tornada de l’estiu.

Un any més, l’objectiu d’aquestes Jornades és reforçar la idea que la participació ciutadana en les arts és un dret humà més, també per a les persones i col·lectius en risc d’exclusió social, i ha de ser fomentat pels qui tenen la responsabilitat de promoure’l i facilitar-lo.

Comparteixen aquesta premissa totes les institucions que conformen l’organització de les Jornades: l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM), la Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de Titularitat Pública, l’Agència Andalusa d’Institucions Culturals de la Junta d’Andalusia i l’Ajuntament de Múrcia. A aquestes, enguany se suma l’Institut Valencià de Cultura (IVC).

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: