L’aeroport de Castelló s’integra al Consell Internacional d’Aeroports-Europa

L’aeroport de Castelló s’ha integrat al Consell Internacional d’Aeroports-Europa (ACI-Europe), una organització que agrupa més de 500 aeroports de 55 països, que representen més del 90% del trànsit comercial a Europa.

La directora general d’Aerocas, Blanca Marín, ha explicat que l’adhesió a ACI-Europe pretén referenciar l’aeroport de Castelló “al principal organisme a Europa de promoció i defensa dels interessos dels aeroports”. “En definitiva, aquesta associació constitueix la veu dels aeroports europeus”, ha afegit

ACI-Europe, amb seu a Brussel·les, és una organització sense ànim de lucre que engloba aeroports de totes les mides, associacions aeroportuàries nacionals, institucions educatives i la indústria associada al sector. El seu objectiu principal és representar i liderar la indústria aeroportuària europea, així com promoure l’excel·lència professional en la gestió i les operacions aeroportuàries. També constitueix la regió europea dins del Consell Internacional d’Aeroports (ACI), l’única associació professional mundial d’operadors d’aeroports.

Una de les línies de treball principals d’ACI-Europe és la promoció de l’acció climàtica per part de la indústria aeroportuària a través del programa Airport Carbon Accreditation, l’únic estàndard de certificació de gestió de carboni recolzat institucionalment per a aeroports.

L’aeroport de Castelló s’adherirà a aquest programa, que certifica el càlcul de la petjada de carboni i l’evolució dels compromisos de reducció d’emissions de CO2 adquirits.

En aquest sentit, la directora general d’Aerocas ha manifestat que l’aeroport “té un compromís ferm amb la preservació del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic, per això estem treballant en la recerca de solucions que permetin minimitzar impactes i mitigar la empremta de carboni”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: