Urgències de l’Hospital de Torrevella millora les seves instal·lacions per oferir més accessibilitat i seguretat en la prestació de cures

El Servei d’Urgències de l’Hospital Universitari de Torrevella ha iniciat l’escomesa d’un projecte d’obra que permetrà millorar les instal·lacions per garantir més seguretat en la prestació de cures.

La millora substancial de l’accessibilitat del servei és una prioritat, emmarcada al Pla de Xoc engegat per la Conselleria de Sanitat per millorar l’atenció del servei d’Urgències.

L’objectiu és crear un espai diàfan que millori la visibilitat de tots els pacients i afavoreixi la comunicació entre tots els professionals sanitaris. D’aquesta manera, una zona central permetrà el seguiment dels usuaris des d’una posició òptima, millorant la humanització i l’atenció que els pacients reben.

El projecte persegueix integrar l’espai assistencial urgent, adequant la demanda i assegurant l’accessibilitat i la continuïtat en l’atenció urgent.

Les obres de remodelació del Servei d’Urgències finalitzaran el proper 26 de juliol. Aquest projecte inclou, en el seu àmbit dactuació, tant la reforma integral de box de control de facultatius i infermeres, com la zona de dispensació de medicaments i recepció de comandes.

Actualment, el servei d’urgències disposa d’una superfície total de més de 3.400 metres quadrats.

El pla de xoc posat en marxa per la Conselleria de Sanitat per millorar Urgències de l’Hospital de Torrevella s’acompanya d’un reforçament de l’estructura i els serveis, a més de l’ampliació d’horaris i dotació d’especialistes.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: