Un estudiant de Publicitat de l’UJI guanya la novena edició del Reset Weekend Castelló

Informació i Foto: http://www.uji.es

Luis Cebellán, estudiant de quart curs del grau de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Jaume I, ha estat un dels dos guanyadors de la novena edició del Reset Weekend Castelló, un esdeveniment patrocinat per l’Ajuntament de Castelló que també ha comptat amb la col·laboració de la Universitat Jaume i, CEEI Castelló, Diputació de Castelló, Espaitec i Generalitat Valenciana.

El projecte de Luis Cebellán, denominat MIWC APP, és una aplicació per a smartphone amb la qual els usuaris que necessitin anar al lavabo podran localitzar aquells millors banys públics o privats més propers a la seva posició geogràfica. Durant dos dies, Cebellán ha vist com la seva idea ha anat configurant-se, gràcies al treball en equip ia la col·laboració dels 18 mentors, de manera que en menys de 48 hores ha pogut comptar amb un pla de negoci, una imatge corporativa, un pla de màrqueting i comunicació, una plataforma web i fins i tot les aplicacions mòbils.

Els guanyadors podran disposar durant un any d’un espai de treball gratuït en els coworking d’Espaitec i de l’empresa Blast Off Partners, juntament amb l’assessorament de diferents mentors per seguir desenvolupant les seves idees de negoci.

Cal destacar que per part de l’UJI ha participat la professora del departament de Ciències de la Comunicació, Cristina González Oñate, en qualitat de mentora, i un grup d’estudiants de Publicitat, Periodisme i Comunicació Audiovisual, Informàtica, Videojocs i Disseny Industrial.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: