Última setmana per a inscriure’s en el programa ‘Benicàssim Activa’

L’Ajuntament de Benicàssim, a través de l’àrea de la Promoció Econòmica, al costat de Cotreball Dinamic sempre han apostat per la figura de l’emprenedor en el municipi. Per aqueixa raó, han decidit impulsar, de nou, el programa d’acompanyament a emprenedors ‘Benicàssim Activa’. Un programa que tanca inscripcions el 12 de març del 2023.

Aquest consisteix en la selecció de sis emprenedors d’entre els inscrits en la present edició, amb la finalitat d’ajudar-los a desenvolupar els seus projectes i que aconseguisquen materialitzar les seues idees de negoci, igual que cresquen en el municipi benicense.

Quant als beneficiaris del programa, aquests podran ser residents de Benicàssim o no ser-ho, sempre que el projecte que presenten es desenvolupe en la població de Benicàssim. Igualment, podran participar les empreses o negocis si plantegen una via de negoci innovadora o millora.

Benicàssim Activa 2023 es dividirà en quatre etapes, amb una duració total aproximada a huit mesos. Durant el programa els emprenedors treballaran en les instal·lacions de Cotreball Benicàssim, en les quals s’oferiran noves accions per a unir i potenciar el #TalentoLocal del municipi, unir als nous emprenedors amb les empreses ja establides, amb formacions, networking i esdeveniments de motivació, que entre altres novetats es potenciaran en aquesta edició.

D’altra banda, el programa ha llançat una nova via de comunicació, apostant pel Podcast i un canal de YouTube. En aquests mitjans, s’entrevistaran persones rellevants de Benicàssim Activa, com és el cas de la regidora de Promoció Econòmica, Vanessa Batalla, la qual ha explicat: “el programa Benicàssim Activa potència la implantació de nous negocis a Benicàssim i, a més en la present edició volem que tots els veïns i veïnes siguen partícips i puguen xopar-se del millor esperit emprenedor a través de les activitats programades obertes per a tots”.

Finalment, els projectes guanyadors es faran públics el dia 27 de març en la web oficial del programa (www.benicassimactiva.com), així com en xarxes socials, i altres pàgines webs del propi Ajuntament de Benicàssim.

Informació i Foto: Benicassim Activa

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: