Espaitec presenta els avantatges d’aplicar el Management 3.0 en les organitzacions

Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I de Castelló, ha organitzat un taller emmarcat en el cicle Recicla’t Espaitec i dirigit al personal de les empreses vinculades al Parc per a donar a conéixer les bases de la gestió àgil en el seu aspecte més humà i abordar els principis del Management 3.0. La sessió ha sigut impartida per Guillermo Jávega, consultor i trainer especialitzat en gestió de canvi organitzatiu baix principis àgils i cofundador d’Agile Nomad.

Management 3.0
Durant el taller, les persones participants han conegut les bases per a comprendre i interioritzar el concepte de Management 3.0, creat per Jurgen Appelo expert en lideratge empresarial, que ofereix un enfocament de gestió centrat en la col·laboració, la innovació, la creativitat i la millora contínua dins d’una organització per a ajudar les empreses a adaptar-se a l’entorn empresarial actual volàtil, incert, complex i ambigu.

Els sis principis de Jurgen Appelo
El ponent també ha abordat els sis principis definits per Jurgen Appelo per a facilitar la gestió d’equips en un entorn empresarial complex i canviant. Segons l’autor és necessari que en aquest context les organitzacions promoguen energitzar persones per a mantindre-les creatives i motivades; apoderar equips perquè actuen de manera autònoma; alienar restriccions per a establir unes regles i assegurar que tots els membres comprenen la visió de l’empresa; desenvolupar competències per a capacitar al personal i poder crear equips multidisciplinaris; estructurar el creixement per a fomentar estructures que faciliten la comunicació i promoure un creixement organitzat; i millorar el tot, és a dir, utilitzar els errors com a oportunitats i buscar constantment maneres de millorar els processos.

Recicla’t Espaitec
El cicle Recicla’t Espaitec és una iniciativa del Parc amb l’objectiu de facilitar l’ampliació i la millora d’habilitats empresarials de les companyies vinculades a Espaitec i grups d’investigació de la Universitat Jaume I interessades a generar futures spin-offs. Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana.

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: