Turisme promociona l’oferta turística de la Comunitat Valenciana a la principal fira dels Països Baixos

Turisme Comunitat Valenciana assisteix durant aquesta setmana al principal certamen del sector turístic que se celebra als Països Baixos, la fira Vakantiebeurs, per promocionar l’àmplia oferta turística de la Comunitat Valenciana.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat “l’aposta de Turisme per la cerca i consolidació de mercats internacionals, apropant-los la nostra riquesa turística i la nostra diversitat”.

Colomer ha assenyalat que la fira Vakantiebeurs que se celebra a Utrecht “inicia el nostre extens calendari promocional de fires el 2023”, un any en què després de la pandèmia “reprenem amb força la nostra participació en certàmens internacionals”. A més, ha recordat que durant el 2023 Turisme Comunitat Valenciana té previst realitzar “més de 200 actuacions promocionals, entre elles la participació en 50 fires i certàmens turístics a deu països diferents”.

Respecte a la participació a la fira Vakantiebeurs, el titular de Turisme ha ressaltat la importància del mercat neerlandès per a la Comunitat Valenciana, que representa el quart mercat emissor de turisme.

Amb una important xarxa de connexions aèries, el turisme procedent dels Països Baixos és, a més, clau per a la desestacionalització de l’activitat per la seva forta presència més enllà de la temporada estival i, per tant, grup objectiu al qual seduir amb una oferta turística diversa .

La fira Vakantiebeurs se celebra de l’11 al 15 de gener i la Comunitat Valenciana participa en aquesta fira important per a professionals del turisme, a través de l’estand de Turespaña amb tres taulells.

Les marques turístiques Benidorm, València Turisme i Visit València estan també representades als taulells de Turisme Comunitat Valenciana promocionant tota la seva oferta turística en un important mercat emissor per a la Comunitat Valenciana.

A l’estand de la Comunitat Valenciana també estarà presentada la Federació de Càmpings de la Comunitat Valenciana presentant la seva àmplia i variada oferta d’establiments distribuïts per tota la regió. Països Baixos és tradicionalment un emissor molt important d’aficionats a aquest tipus d’activitat i la Comunitat compta amb càmpings amb infraestructures de la més alta qualitat.

Vakantiebeurs és un certamen tant per a professionals del turisme com per a tot tipus de públic. El primer dia de fira va estar dedicat íntegrament a professionals, així es van poder establir relacions amb el sector turístic de l’emissor neerlandès. La resta de dies, l’esdeveniment està obert a tot el públic, que es pot acostar a l’estand de Turespaña i conèixer més de la Comunitat Valenciana a través dels seus taulells.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: