Turisme promociona l’oferta turística de la Comunitat Valenciana a la fira B-Travel de Barcelona

Turisme Comunitat Valenciana difon aquests dies l’oferta turística de la Comunitat Valenciana a la fira B-Travel de Barcelona amb l’objectiu de captar viatgers catalans i guanyar quota de mercat en aquest emissor.

B-Travel és la segona gran fira presencial on Turisme Comunitat Valenciana participa aquest any, després de l’experiència de FITUR del mes passat.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que “reprenem la presencialitat a les fires professionals després de l’experiència el mes passat a FITUR, demostrant que el sector està totalment preparat per a la remuntada” i ha afegit que “la Comunitat Valenciana és un destinació que ofereix totes les garanties de seguretat per a l’activitat turística “i ha afegit que” esperem que aquest sigui l’estiu de la recuperació “.

B-Travel és un esdeveniment de referència de el sector turístic a Catalunya i un dels més importants del nostre país. En la passada edició, l’any 2019 ja que el 2020 es va cancel·lar per la pandèmia de COVID, va reunir 200 expositors acreditats de 40 països i 35.941 visitants.

En aquesta edició de la fira, Turisme participa amb un expositor de 200 metres quadrats i acompanyada pels tres Patronats Provincials de Turisme, l’Ajuntament de Benidorm, la federació de càmpings de la CV i COCEMFE.

En concret, del Patronat de Castelló estan presents Orpesa, Onda, Torreblanca i l’Alcora. Per part de l’Patronat València Turisme assisteixen Gandia, Cullera i Oliva. I per part de l’Patronat de la Costa Blanca ha confirmat la seva participació Elx.

Informació i Foto. Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: