Turisme participa a la primera fira virtual de turisme nacional per presentar la destinació a 1.300 agències de viatge

Turisme Comunitat Valenciana participa en el certamen virtual que Viatges El Corte Inglés organitza per les més de 1.300 agències de viatge amb què compta a tot Espanya, la I Fira Virtual de Turisme Nacional VECISA 2020 5D.

El certamen, totalment virtual, tindrà lloc entre el 7 i el 10 de juliol i els dos primers dies estan destinats, exclusivament, als agents de Viatges El Corte Inglés i els dos restants estaran oberts també a públic.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que “donada l’entitat de l’operador que l’organitza El Corte Inglés, que es tracta del mercat nacional, el primer mercat que s’està reactivant, i amb la previsió que en un futur imminent avancem cap a un sistema mixt de promoció amb actuacions presencials i virtuals, des de Turisme s’ha considerat interessant poder participar a la primera edició d’un certamen d’aquestes característiques “.

Colomer, ha recordat que “des de Turisme hem impulsat en les últimes setmanes diverses accions promocionals via telemàtica per a agents turístics de països com Bèlgica, Holanda o el Regne Unit i ara ens iniciem en la promoció en aquesta experiència pionera d’una fira de negocis virtual”.

En aquesta fira virtual, Turisme Comunitat Valenciana comptarà amb un pavelló amb 17 estands. Així, hi haurà un de la pròpia Comunitat en què estaran presents diferents associacions i entitats sectorials i altres 16 que comptaran amb la presència de les sis marques turístiques de la Comunitat. A més dels productes de Creaturisme: Mediterrani Natural i Rural, Mediterraneo Actiu i Esportiu, Cultural i la marca de promoció gastroenológica l’Exquisit, a més dels diferents conventions bureaux de la Comunitat per atendre els 500 agents de MICE que es preveu participin en l’esdeveniment.

Està previst que la fira funcioni amb activitats en directe de 10 a 15 hores durant els 4 dies i, la resta de el temps, fins a les 24 hores, amb les retransmissions d’aquests continguts gravats a més de tots els vídeos i material promocionals. La fira inclou presentacions, taules rodones i promocions de producte entre altres activitats.

Viatges El Corte Inglés és un dels principals operadors turístics dins el mercat espanyol, amb més de 1.300 agències i una plantilla de més de 3.000 professionals presents per tot Espanya. A més, El Corte Inglés és també especialment actiu en l’àmbit de l’turisme d’incentius congressos i esdeveniments, pel que compta amb més de 500 professionals especialitzats.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: