Sanitat pública la licitació de les obres d’ampliació i reforma del servei d’urgències de l’Hospital de Sant Joan

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat a la plataforma de contractació la licitació de les obres d’ampliació i de reforma de l’servei d’urgències de l’Hospital Universitari de Sant Joan d’Alacant, per un import de més de 3,9 milions d’ euros.

L’objectiu és adequar les instal·lacions a la demanda assistencial actual. De fet, la demanda de les urgències generals s’ha anat incrementant a l’hospital de Sant Joan d’Alacant, a causa de el creixement demogràfic i l’augment de l’esperança de vida. Per això, des de la Conselleria de Sanitat s’ha considerat necessari realitzar una ampliació d’aquest servei assistencial.

Està previst que les obres comencin a principis de 2021 i compten amb un termini d’execució de 18 mesos, de manera que el nou servei d’urgències estarà a punt a mitjans de l’any 2022.

L’objectiu és oferir una assistència multidisciplinar, complint els requisits funcionals, estructurals i organitzatius, de manera que garanteixi les condicions de seguretat, qualitat i eficiència adequades per atendre les urgències i emergències.

Després de les obres, el nou servei d’urgències tindrà una superfície total de 3.046 metres quadrats, en concret es va a ampliar la superfície en 1.510 metres quadrats i es reformarà en altres 1.536 metres quadrats, el que suposa duplicar la superfície existent de el servei d’urgències .

L’ampliació permetrà augmentar l’espai destinat a l’àrea de pediatria amb una major sala d’espera i augmentar el nombre de boxes. A més, es crearan àrees noves específiques com Trauma, Rayox X, Cirurgia Menor i Psiquiatria.

D’altra banda, es va a millorar l’accessibilitat i l’adequació de lavabos adaptats. A més, es va a millorar l’eficiència energètica de l’edifici per la modernització de les instal·lacions i per la nova façana de l’ampliació que té un millor comportament tèrmic.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: