Turisme llança un ‘ebook’ amb els resultats del pilot de gamificació i geolocalització implantat per Peníscola

Turisme Comunitat Valenciana, a través del Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (INVAT · tur), ha publicat el primer ‘ebook’ que, sota el títol de ‘Peníscola live the game’, mostra el procés d’implantació d’eines de dades intel·ligents del municipi a través de la gamificació i geolocalització per a la seva conversió en Destinació Turística Intel·ligent de la Comunitat Valenciana (DTI-CV).

El contingut del ‘ebook’ mostra el procés de treball realitzat, les característiques de les seves eines i els resultats obtinguts.

El desenvolupament d’aquest projecte s’emmarca en la col·laboració entre el municipi de Peníscola i l’empresa Play & Go experience, en el context de la Xarxa DTI-CV i com a solució proposada per Play & Go com a empresa tecnològica adherida.

L’objectiu d’el desenvolupament de el pilot de l’app ‘Peníscola Live the Game’, impulsat pel mateix Ajuntament de Peníscola, vol aportar un valor afegit a la gestió de la destinació turística en clau intel·ligent.

Peníscola forma part de la Xarxa DTI de la Comunitat Valenciana i de Segittur i va ser reconeguda a Fitur 2019 per aquesta última gràcies a accions com disseny, creació o la implantació de programes i accions de millora, de la mà d’empreses proveïdores de serveis i consultoria especialitzada.

Des de la Ciutat de la Mar s’aposta per ser més accessibles i més eficients gràcies a la tecnologia i la intel·ligència turística i per incloure la tecnologia per millorar l’experiència de l’turista.

En matèria de geolocalització, Peníscola ja compta amb el primer geoportal turístic de la Comunitat Valenciana, en el qual es troben els recursos que conformen les rutes pels escenaris de cinema, així com els recursos orientats a l’turisme familiar.

A l’ ‘ebook’ d’elaborat per Play & Go li seguiran els pilots d’empreses com Lookishspain, Optimitza Data, Punt Dis i Semantic Bot, el procés d’implantació es troba en marxa en destinacions com Alcoi, la Vila Joiosa, Santa Pola, Vinaròs o el mateix INVAT · tur.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: