Turisme impulsa una jornada sobre solucions tecnològiques per a la digitalització i sostenibilitat dels apartaments turístics

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha inaugurat aquest dimarts a Benidorm la jornada ‘Apartament 3.0. La tecnologia com a vector per al client’, que ha organitzat l’Associació d’Empreses d’Apartaments Turístics de la Comunitat Valenciana (Aptur) juntament amb l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur).

La sessió ha versat sobre solucions tecnològiques per a la digitalització i la sostenibilitat als apartaments turístics, que ajudin a millorar la competitivitat d’aquesta oferta d’allotjament a la Comunitat Valenciana.

Colomer ha volgut destacar la importància d’aquesta jornada “per identificar eines que permetin avançar en sostenibilitat i en innovació” i ha apuntat a la rellevància de “mètriques per reconstruir i apuntalar la reputació del sector turístic”.

Segons el titular de Turisme, “el valor d’una empresa és la reputació”; i ha incidit a no perdre de vista “el civisme i la responsabilitat” a l’ús dels apartaments turístics.

Per Colomer, “l’ètica a l’empresa i en qui ens ve a visitar és la nostra millor guia”, que ha destacat “l’enorme contribució de l’habitatge turístic a la nostra economia i posicionament com a destinació turística de qualitat”.

Programa de la jornada

Un dels temes tractats ha estat la presentació de solucions de control de soroll per a lloguers turístics a través de RoomMonitor ia més s’ha mostrat al detall un dels programaris de gestió tot en un per a allotjaments turístics, així com una de les plataformes de gestió d’ingressos per a lloguers de vacances.

Aquest acte ha albergat una taula de debat sobre la temporada turística del 2022, en què, moderada pel director d’Intel·ligència Turística de la Comunitat Valenciana, Mario Villar, han participat el president d’Aptur, Miguel Ángel Sotillos i la presidenta de Viutur, Sílvia Blasco. La sessió ha estat clausurada pel director general de Turisme, Herick Campos.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: