Turisme destina 100.000 euros a Sagunt per fomentar accions de promoció de turisme cultural a través de les arts escèniques

Turisme Comunitat Valenciana ha destinat 100.000 euros al municipi de Sagunt mitjançant un conveni de col·laboració pel qual la Generalitat recolza les accions que l’Ajuntament de la ciutat dugui a terme per promocionar-se com a destinació cultural.

L’objectiu és fomentar a Sagunt una oferta turística cultural i integral, basada en el patrimoni històric, el teatre i les arts escèniques mitjançant aquest conveni, subscrit pel titular de Turisme, Francesc Colomer, i l’alcalde de la localitat, Darío Moreno.

Així, Turisme recolza el pla de promoció del producte turístic cultural de Sagunt a través de les arts escèniques durant el 2021.

El titular de Turisme ha felicitat Sagunt “per la seva defensa dels valors culturals i la seva aportació al conjunt de la destinació Comunitat Valenciana” i per apostar per la “governança col·laborativa amb tota l’arquitectura pública que engloba, cosa que permet avançar cap al relat turístic que volem”.

Francesc Colomer ha posat èmfasi que “la sostenibilitat serà un dels factors fonamentals per entendre el patró de consum i les tendències de mercat del futur” i ha assenyalat que “només aquells destins que com Sagunt treballen per diferenciar-se i donar resposta positiva i de qualitat a una demanda turística qualificada i exigent, sobreviuran al món post-COVID”.

Per la seva banda, l’alcalde de Sagunt ha recalcat que “les destinacions turístiques hem de treballar en aquells aspectes que ens diferencien ia posar en valor tot el patrimoni material i immaterial de què disposem”.

Així mateix, l’alcalde ha volgut remarcar que “Sagunt és a dia d’avui l’únic call inclòs a la xarxa nacional”, per la qual cosa ha animat a “treballar conjuntament per posar en valor aquest producte turístic”. Per Moreno “és fonamental donar a conèixer els elements diferenciadors d´un destí i posar en valor tot allò que ens fa únics”.

L’alcalde de la localitat ha agraït aquesta col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana i ha recordat que “Sagunt és una ciutat mil·lenària que té molt a aportar a tothom que vulgui venir a conèixer-la”.

Accions emmarcades al conveni

A través d’aquest conveni, l’ajuntament de Sagunt es compromet a realitzar diferents actuacions com Sagunt, festivals i escenes, que inclou el Festival al Crepuscle, Percumon, Sagunt a Escena, Escena Tours, Escena Romà i Escena Sefardí.

Així mateix, l’Ajuntament de Sagunt impulsa el projecte de museïtzació sefardita de la localitat i diverses actuacions promocionals i publicitàries per a la seva divulgació.

Entre els objectius bàsics de Turisme hi ha la realització d’actuacions encaminades a la consolidació dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat com Sagunt, que ocupa un lloc destacat com una de les principals destinacions per gaudir d’una oferta cultural basada en el patrimoni històric , el teatre i les arts escèniques.

Informació i oto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: