Turisme CV reforça el seu contingut informatiu i formatiu per a la seva distribució en línia a el temps que manté campanyes de promoció i conscienciació a través de xarxes socials

Turisme Comunitat Valenciana ha aplicat mesures preventives davant el coronavirus per a tota la seva plantilla, així com per a tots usuaris i usuàries dels serveis que presta, a el temps que ha reforçat el seu contingut informatiu i formatiu per a la seva distribució en línia.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha reiterat que “ara mateix, el més important és protegir la salut de les persones” i que “des que el Govern central decretés l’estat d’alarma, Turisme CV ha aplicat el teletreball per a la seva plantilla seguint les recomanacions, però sense deixar de donar resposta ni cobertura tant a usuaris i usuàries com a el sector turístic “.

De la mateixa manera, s’està mantenint el contacte continuat amb el sector per a gestionar, entre tots, aquesta situació de la millor manera possible.

Colomer ha explicat que “durant aquests dies, les xarxes de Turisme CV s’han centrat a traslladar informació oficial útil per al sector i els ciutadans, així com en la posada en marxa d’una campanya que, amb els claims ‘Queda’t a casa’ i ‘Cuida’t per tornar’, té l’objectiu de conscienciar la ciutadania de la importància de mantenir-ara a les nostres llars, però sense perdre el vessant més turística perquè, quan acabi aquesta situació, puguem tornar a gaudir de les destinacions i experiències que ofereix la Comunitat Valenciana “.

A més, des de Turisme Comunitat Valenciana es continua treballant per impulsar la formació en línia i la transferència de coneixement amb el material proporcionat, entre altres, per l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques, Invat.Tur.

Per la seva banda, els CDTs treballen per oferir un major nombre de cursos en línia centrats en diverses matèries formatives. “És imprescindible reforçar la formació del nostre sector, per això oferirem eines per aprofitar aquest moment i millorar en coneixement”, ha apuntat Colomer.

El secretari autonòmic de Turisme ha assenyalat que “en una situació tan excepcional com la que estem vivint, des de Turisme estem aplicant mesures excepcionals, adaptant la nostra estratègia durant aquest temps sense perdre el contacte amb els nostres usuaris i amb el sector a través de les nostres xarxes socials i dels nostres emails de contacte “.

“Ara és moment de quedar-se a casa per aconseguir revertir la corba, però quant superem aquesta situació, hem d’estar preparats per recuperar la idea que viatjar és fonamental per a la vida d’una societat, perquè el turisme seguirà sent la resposta per a moltes coses “, ha explicat.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: