Turisme CV participa al EuroPride Viena 2019 on promocionarà l’oferta LGBT de la Comunitat

Turisme Comunitat Valenciana participa al EuroPride que se celebra a Viena, on es promociona l’oferta turística de la Comunitat Valenciana especialitzada per al segment LGBT.

En concret, Turisme CV participa en un estand coordinat per Turespaña al village del EuroPride de la ciutat des del passat dia 12 i fins demà dissabte amb motiu de la celebració d’aquest esdeveniment lúdic-reivindicatiu, on s’espera fins a un milió de visitants. Aquesta plataforma servirà de promoció per donar a conèixer al públic LGBT l’oferta turística que té la Comunitat Valenciana enfocada a aquest segment.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que amb la participació de la Comunitat Valenciana en el EuroPride que se celebra a Viena «volem visibilitzar la nostra oferta turística entre aquest col·lectiu mostrant internacionalment que som una destinació obert a tothom, i que la Comunitat Valenciana té una àmplia oferta que oferir, diversa i de qualitat «.

Colomer ha recordat que un dels seus objectius prioritaris com a responsable de Turisme és «mostrar a la Comunitat com una terra hospitalària i de valors, una terra de diversitat on volem acollir a tots els perfils de turistes, perquè hi ha oferta turística per a tots i tots són benvinguts «.

«Però a més, ha continuat és un segment que és altament rendible per al sector turístic, ja que el consumidor LGBT té un poder adquisitiu significatiu i més realitza major nombre de viatges i més llargs, de manera que el seu impacte en el sector turístic és encara més gran «.

Per això, ha assenyalat que «des de Turisme estem treballant en diferents accions que tenen per objectiu impulsar el producte LGBT al nostre destí i incrementar l’arribada de turistes amb aquest perfil».

EuroPride Viena 2019

Aquest any Europa celebra la diversitat a Viena 1 al 16 de juny a l’esdeveniment EuroPride, on s’esperen fins a 1 milió de visitants en més de 50 esdeveniments

Aquest any es compleix el 50 aniversari del moviment pro drets LGBTIQ + i s’ha creat un programa de dues setmanes que inclou més de 50 esdeveniments reforçant l’esperit i l’orgull d’aquesta comunitat.

Entre els esdeveniments programats per garantir la visibilitat LGBTIQ + hi ha des d’un dia familiar al zoològic de Schönbrunn, el EuroPride Beach Day al xiringuito Hermanns Strandbar, el EuroPride Pool Day a la piscina «Schönbrunnerbad», exposicions temàtiques en museus, el concert EuroPride, fins al EuroPride Wedding Day a l’hotel Le Méridien.

A més es celebra durant tres dies la Conferència EuroPride sota el patrocini del President Federal d’Àustria Alexander Van der Bellen, discutint la importància econòmica de l’Orgull, així com els drets humans i temes LGBTIQ + i temes actuals.

Cal destacar que un dels punts de referència és el EuroPride Village a la plaça de l’ajuntament de Viena, donse s’ubica l’estand promocional de la Comunitat Valenciana.

 

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: