Turisme Comunitat Valenciana presenta la candidatura de Benidorm per acollir el Congrés ABTA el 2021

Turisme Comunitat Valenciana ha presentat la candidatura de Benidorm per acollir el Congrés ABTA en 2021. Així s’ha posat de manifest durant la reunió que ha mantingut el president de la Generalitat, Ximo Puig, amb el CEO d’ABTA, Mark Tanzer, on també han participat els responsables de Turisme CV, que s’ha celebrat a l’estand de la Comunitat Valenciana a la World Travel Market.

Després de la reunió, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que “hem presentat formalment candidatura de Benidorm a més d’explicar les nostres credencials com a destinació” i ha qualificat la trobada com “una reunió molt interessant i molt positiva”.

Colomer ha ressaltat que “la proposta de poder celebrar en territori valencià, a Benidorm, un congrés internacional d’ABTA és un objectiu estratègic fonamental per a nosaltres i per això des de la Generalitat anem a fer tot el possible i suport perquè se celebri a la nostra destinació “.

El responsable de Turisme ha posat èmfasi que la celebració d’aquest fòrum “significarà la possibilitat d’actualitzar la informació de la Comunitat Valenciana davant els participants al Congrés i que, tot i que el mercat britànic coneix la destinació Benidorm, Costa Blanca i la Comunitat Valenciana, volem que coneguin la vessant innovadora i els nostres productes “.

La candidatura seleccionada per acollir el Congrés Internacional d’ABTA en 2021 es coneixerà en el primer semestre de 2020. Colomer ha incidit que “de celebrar la convocatòria en 2021 en territori valencià seria una fita molt important per continuar sent rellevants”.

El titular de Turisme ha ressaltat que “hem vingut a World Travel Market a presentar la nostra oferta, a no situar-nos en zona de confort ja no conformar tot i que les xifres són raonablement positives i així ens ho estan traslladant a les reunions que estem mantenint en aquesta fira “. En aquesta línia, ha afegit que “l’expectativa i el batec per a l’any que ve és positiu i dinàmic”.

A la reunió també han participat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, el director general de Turisme, Herick Campos, el president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, l’alcalde de Benidorm, Toni Pérez, a més del responsable de l’OET de Londres, Javier Piñanes, així com tècnics de Turisme CV, de Visit Benidorm i de la Costa Blanca.

Annual Travel Convention ABTA

ABTA es va crear el 1950 i avui és la major associació del sector turístic del Regne Unit, ja que representa més de 5.000 agències i 1.300 operadors turístics del Regne Unit.

Entre els seus membres es troben els principals operadors turístics, petits operadors turístics especialitzats, agències de viatges independents, centres de vendes per telèfon, centres de reserves per internet i agències de viatges tradicionals.

La convenció atreu una mitjana de 600 delegats d’arreu del món, membres d’ABTA a més de línies aèries, oficines de turisme i altres empreses i organismes implicades en el sector turístic internacional.

La convenció consta d’una sèrie de fòrums i presentacions en què es discuteixen els principals temes d’interès per al sector turístic. Aquest esdeveniment presenta també una oportunitat inigualable per establir importants contactes professionals.

L’any passat, la convenció es va celebrar a Sevilla, el mes passat va tenir lloc a Tòquio i el 2020 se celebrarà a Marràqueix (5-7 octubre).

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: