Turisme Comunitat Valenciana organitza un ‘fam trip’ per a agents de viatge nacionals especialitzats en turisme de natura, rural i actiu

Turisme Comunitat Valenciana ha organitzat amb motiu de la tercera edició de la Mostra de Turisme que albergarà aquest cap de setmana la Ciutat dels Arts i els Ciències, un viatge de familiarització (fam trip) dirigit a agents de viatge nacionals especialitzats en turisme de natura , rural i actiu, perquè coneguin de primera mà la nostra oferta turística més experiencial.

Així, des d’aquest dimarts i fins al pròxim divendres 22 d’octubre, els agents participen en un programa d’experiències que ha organitzat Turisme, a través de el Servei de Producte i Territori de l’Àrea de Màrqueting, encarregats de gestionar i impulsar el programa CreaTurisme de la Comunitat Valenciana.

Aquest programa inclou experiències com el ‘birdwatching’ a l’Albufera, la realització d’un taller de paella a l’Horta de València, un viatge en globus per la Serra de Mariola, una ruta interpretada pel Parc Natural de la Font Roja, tastos d’oli, una visita a Montanejos perquè coneguin aquesta destinació i les possibilitats de realitzar diferents activitats de muntanya i aigües braves, una activitat relacionada amb l’apicultura, espeleokayak, un recorregut a e-bike per la Via Verda d’Ojos Negros i una activitat relacionada amb l’enoturisme.

Un ampli programa l’objectiu és que els agents de viatges coneguin in situ l’oferta experiencial de el sector de l’turisme de natura, rural i actiu de la Comunitat Valenciana, participant així en una sèrie d’activitats que donin mostra del nostre gran ventall de propostes que ara mateix es poden gaudir en el nostre territori.

Des de Turisme s’ha treballat per incloure propostes que abastessin els diferents productes que formen part de les línies de Creaturisme de “Mediterrani rural i natural”, així com la de ‘Mediterrani actiu’.

Aquest ‘fam trip’ d’agents de viatge nacionals se suma, per tant, a les diferents línies d’acció promocional que es duen a terme des de Turisme Comunitat Valenciana per a la diversificació del producte turístic, dirigida en aquest cas, a captar turisme nacional mitjançant la inclusió d’oferta experiencial en els diferents paquets turístics creats per agències especialitzades i que treballen per a tot el territori espanyol.

És per tant, una oportunitat per a incorporar a la Comunitat Valenciana a la resta de destinacions nacionals que despunten en aquests productes turístics. El divendres 22 d’octubre, al seu retorn a la ciutat de València, els agents participaran com a empreses compradores en un “workshop invers”, organitzat també per Turisme Comunitat Valenciana en el marc de la III Mostra de Turisme 2021.

Reunions per tancar acords comercials

Aquesta activitat va dirigida a empreses adherides a les línies de producte de CreaTurisme, en el qual es trobaran amb agents de viatges especialitzats i que han participat en aquest ‘fam trip’, amb l’objecte d’arribar a acords comercials entre ambdós.

Aquest ‘workshop’, que se celebrarà en el CdT de València, consistirà en breus reunions de cinc minuts cadascuna, sol·licitades per les empreses adherides a CreaTurisme amb els agents nacionals elegits per elles.

Les empreses que participen en el ‘workshop’ oferiran el seu catàleg experiencial als agents de viatges nacionals, perquè puguin incloure al seu torn en la seva oferta turística. Es preveu que es generin prop de 130 cites professionals.

La tipologia d’empreses participants és molt variada, predominant els allotjaments i les empreses d’activitats (empreses de turisme actiu i guies de turisme), i abasten tots els productes inclosos en l’estratègia CreaTurisme, també les especialitzades en turisme cultural, atès que a les agències participants en el fam trip dut a terme, s’uniran altres de caràcter més generalista, però sempre amb el filtre de generar turisme experiencial.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: