Turisme Comunitat Valenciana difon l’oferta turística de la Comunitat a la Fira de Tots Sants de Cocentaina

Turisme Comunitat Valenciana difon l’oferta turística de la Comunitat Valenciana a la Fira de Tots Sants que se celebra a Cocentaina des del passat dissabte 29 d’octubre i fins demà 1 de novembre.

Turisme participa amb quatre casetes ubicades a la intersecció del carrer Colom amb la plaça Alcalde Reig, al començament de la zona reservada a aquesta temàtica. A l’espai de Turisme hi participen enguany la Federació de Càmpings de la Comunitat Valenciana, el club d’allotjaments d’interior TEMPS, l’Associació CV Activa, Tour&Kids, COCEMFE i la marca turística Benidorm.

La Fira de Tots Sants és una de les mostres vives més antigues de la història de la vila de Cocentaina que aquest any celebra la 676a edició. El significat mercantil, origen de la fira, ha crescut també amb el pas del temps, trobant-se els tres sectors econòmics representats, ja que es manté la tradició ramadera, juntament amb l’exposició de productes variats, la promoció del turisme i la realització de innombrables actes lúdics i culturals.

Des de l’edició de 2009, la Fira de Tots Sants va incloure un nou sector dirigit a la promoció turística. La ubicació del sector ha anat variant segons les necessitats de la Fira, apostant sempre per aquest model d’exposició que s’ha anat traslladant a zones més transitades i de dimensions més grans a causa de l’augment de participants any rere any.

Per a aquesta edició, la fira ha recuperat el format habitual conjunt de tots els sectors ocupant els carrers del municipi del 29 d’octubre a l’1 de novembre, a diferència de l’any passat que, a causa de la pandèmia, es va dividir la participació en dos caps de setmana consecutius per permetre la separació social d’expositors i minimitzar i controlar l’assistència de públic.

Conveni de col·laboració amb Cocentaina

Turisme Comunitat Valenciuana col·labora mitjançant un conveni amb l’Ajuntament de Cocentaina per al foment de les festes tradicionals de la Comunitat Valenciana.

En concret, Turisme destina el 2022 un total de 40.000 euros a l’Ajuntament de Cocentaina per a la realització d’actuacions de màrqueting col·laboratiu per a la promoció de festes de rellevant interès turístic, com és la Fira de Tots Sants.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: