Turisme Comunitat Valenciana destina 200.000 euros a l’Ajuntament de Castelló de la Plana per impulsar la promoció turística de la ciutat

Turisme Comunitat Valenciana destina 200.000 euros a l’Ajuntament de Castelló de la Plana a través d’un conveni de col·laboració per potenciar la promoció turística de la ciutat durant el 2022.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha signat amb l’alcaldessa de Castelló de la Plana, Amparo Marco, el conveni de col·laboració entre les dues entitats per a la realització d’actuacions de promoció del municipi durant el 2022.

Francesc Colomer ha volgut destacar que la política turística “és una política d´aliances, és una governança col·laborativa”, i ha recalcat que aquest acord amb l´Ajuntament de Castelló de la Plana mostra una “aliança molt ferma” que possibilita l´organització d´Escala a Castelló’, “un esdeveniment molt consolidat que ens permet reivindicar el vessant mariner de la ciutat”.

A més, Colomer ha incidit que ‘Escala a Castelló’ és un esdeveniment “singular, molt autèntic i lligat al turisme familiar” que és un dels nínxols de mercat on més està treballant Turisme Comunitat Valenciana.

Pel que fa a les accions impulsades a través del conveni, l’Ajuntament de Castelló de la Plana ha organitzat la V edició Escala a Castelló, el gran esdeveniment nàutic que es va celebrar del 21 al 25 d’abril. Aquest esdeveniment s’enquadra com una acció estratègica de promoció de la imatge turística de la ciutat de Castelló de la Plana com a destinació a la Mediterrània.

Així mateix, mitjançant aquest acord, Turisme CV també col·labora amb l’Ajuntament de Castelló de la Plana a l’espectacle pirotècnic que es va dur a terme el 25 d’abril passat que s’emmarca en la celebració d’Escala a Castellò. També s’ha dut a terme un pla de mitjans de difusió de l’esdeveniment en diversos suports com a publicitat en línies d’autobusos, a tanques, a més d’insercions en ràdio, premsa escrita i xarxes socials per promocionar Escala a Castelló.

Conveni amb Aerocas

El titular de Turisme també ha signat amb la directora general d´Aerocas, Blanca Marín, el conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i Aerocas per impulsar la promoció de l´Aeroport.

Mitjançant aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana destina 100.000 euros a Aerocas per promoure accions de publicitat i comunicació turística de l’Aeroport de Castelló durant el 2022.

Francesc Colomer ha explicat que a través del conveni “impulsem el posicionament de l’aeroport” i ha ressaltat la importància de “generar producte per després traslladar-lo als mercats nacionals i internacionals”.

Entre les accions previstes en aquest conveni destaca la realització d’accions de màrqueting i publicitat als mitjans de les aerolínies que actualment operen a l’aeroport de Castelló: Londres Standsted amb Ryanair; Londres Lutton amb Wizz Air; Bucarest-Otopeni amb Wizz Air; Budapest amb Wizz Air; Katowice amb Wizz Air; Bilbao amb Volotea; Sevilla amb Air Nostrum; Brussel·les-Charleroi amb Ryanair.

Així, es duen a terme diferents accions als diferents mitjans d’aquestes aerolínies per posicionar tant l’aeroport com el conjunt de la província de Castelló com a destinació turística als mercats emissors. Entre les actuacions, destaquen “banners” a les seves pàgines web; enllaços amb les webs oficials de l’Aeroport de Castelló, Turisme Comunitat Valenciana i les destinacions de la província de Castelló; newsletters sobre la destinació Castelló; presència a les xarxes socials i als perfils de les aerolínies; reportatges sobre l’aeroport i la província de Castelló; a més accions amb els operadors turístics.

Així mateix, s’impulsa la participació a fires turístiques i de connectivitat aèria per millorar el posicionament de l’aeroport de Castelló. Destaquen la participació a fires com Connect, Aviadev, AERO Friedrichshafen, Routes Europe, Fitur, World Travel Market de Londres o la Mostra de Turisme.

També es faran accions de promoció de l’aeroport i la seva àrea d’influència des del punt de vista turístic, com l’organització d”Aeroport Castelló Business Fòrum’, Fam Trips vinculats a l’aeroport de Castelló, o la promoció de productes turístics a les instal·lacions de l’aeroport

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: