Turisme Comunitat Valenciana crea ‘Travel Explore’ la nova eina per ajudar a optimitzar les campanyes de màrqueting

Turisme Comunitat Valenciana, a través d’Invat·tur, ha creat ‘Travel Explore’, una nova eina d’informació que permet ajudar destinacions i empreses a optimitzar les campanyes de màrqueting.

Aquesta eina, presentada a Vinaròs pel secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, neix amb l’objectiu d’ajudar el personal tècnic de les destinacions i professionals i empreses turístiques de la Comunitat Valenciana que coneguin el potencial del sector turístic com a consumidor d’aplicacions basades en dades i intel·ligència artificial.

“Hem volgut que Vinaròs sigui el primer lloc on presentar aquesta nova eina tecnològica”, ha assenyalat Colomer, per a qui “la tecnologia és i serà un factor fonamental per al turisme”.

‘Travel Explore’ permet enviar informació als seus subscriptors de forma periòdica amb dades referents a la ciutat des d’on busquen vols els turistes per viatjar, mes en què volen viatjar i aeroport preferent on volen arribar els turistes.

Amb això, el que es pretén és que aquesta eina ajudi a segmentar i personalitzar les campanyes de màrqueting segons el perfil del turista, a ser eficient en la inversió de publicitat i monitoritzar l’evolució del turista potencial que pot viatjar a les destinacions de la Comunitat valenciana.

A la jornada de presentació, hi han participat a més el director d’Intel·ligència Turística de la Generalitat, Mario Villar; el director del Gran Hotel Peníscola i president Agrupació Empresaris Turístics de Peníscola (Agretur), Francisco J. Ribera i el vicepresident de Hosbec i CEO de RH Hoteles, Pablo Hernández.

Lliurament distintius de qualitat turística

Francesc Colomer ha participat també a Vinaròs juntament amb l’alcalde de la localitat, Guillem Alsina, a l’entrega dels distintius del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola a Destino (Sicted) a entitats del municipi que avalen la seva aposta i compromís per l’excel·lència turística .

En concret, són tres les noves entitats de Vinaròs que han rebut el distintiu per primer cop. La destinació està adherida al Sicted des de l’any 2018 i compta amb 19 serveis turístics distingits, entre els quals hi ha restaurants i empreses turístiques de càtering, hotels i apartaments turístics, càmping, empresa de lloguer de vehicles i embarcacions agència de viatges, a més de l’oficina Tourist Info.

Colomer ha destacat que “el Sicted és la gran aportació de valor del sector turístic” i que la Comunitat Valenciana és la primera comunitat d´Espanya en certificats Sicted.

Colomer ha volgut remarcar el compromís de Turisme Comunitat Valenciana amb Vinaròs per a l’impuls turístic i ha assenyalat que des del 2019 Turisme ha invertit a la localitat un total de 891.355,62 euros, un muntant que ha permès dotar i mantenir les infraestructures de les platges de la localitat i impulsar cursos de formació turística.

Així mateix, Turisme ha donat suport al sector turístic municipal a través de les ajudes directes davant de la COVID-19, a la competitivitat i desestacionalització, a la millora de recursos turístics i amb les ajudes a través del Bo Viatge i del programa de l’Imserso CV.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: