Turisme Comunitat Valenciana assisteix a la fira IMEX Frankfurt per promocionar l’oferta de turisme de negocis de la Comunitat Valenciana

Turisme promociona l’oferta de turisme de negocis de la Comunitat Valenciana a la fira IMEX Frankfurt; un certamen especialitzat en l’oferta MICE (meetings, incentives, conferences, and exhibitions), que se celebra del 31 de maig al 2 de juny i que està considerada una de les fires més importants d’Europa d’aquest producte.

IMEX és una de les cites mundials més grans del sector de turisme MICE on es donen cita els principals proveïdors de la indústria de reunions d’Europa i el món. Aquest any torna a celebrar-se presencialment, després de dues cancel·lacions a causa de la pandèmia de COVID-19.

Turisme Comunitat Valenciana participa a la fira IMEX, dins de l’estand de Turespaña que acull els Conventions Bureaux, associacions i marques turístiques. Les entitats presents a l’estand com a coexpositores disposen d’una agenda de cites i una taula assignada per a les trobades professionals previstes.

A l’espai de Turisme Comunitat Valenciana assisteixen amb taula de treball València Convention Bureau, Benidorm Convention Bureau, Elx Convention Bureau, Costa Blanca Tourism Board, Alacant Convention Bureau, i València Premium. També hi assisteixen València Conference Center, Fira València, Hosbec Business, l’Associació Provincial d’Hotels i Allotjaments Turístics d’Alacant (APHA), Introducing Castelló, València Region Tourism Board.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que l´assistència a aquesta fira “forma part de l´estratègia de promoció de producte de Turisme amb especial èmfasi en el producte MICE”.

En aquesta línia, Colomer ha explicat que “des de Turisme hem apostat per promocionar la nostra oferta a les principals fires de MICE com aquesta fira IMEX a Frankfurt, l’Iberian Mice Forum que tindrà lloc a Benidorm, o la fira IBTM World que se celebrarà el proper mes de novembre a Barcelona”.

A més, el responsable de Turisme ha ressaltat que “el turisme MICE permet reforçar la desestacionalització del sector turístic, ja que aquest tipus d´esdeveniments es concentra fora de la temporada alta”, i ha afegit que “contribueix a incrementar la despesa mitjana per turista, dos dels objectius fonamentals de la política turística que desenvolupem a la Generalitat a través de Turisme”.

En aquest sentit, Colomer ha recordat que “la Comunitat Valenciana compta amb el millor equipament per a tot tipus de convocatòries i esdeveniments professionals”. Així mateix, ha fet referència a l’oferta que engloba aquest producte, “des d’una equilibrada xarxa de recintes firals, auditoris i palaus de congressos, a una gran oferta hotelera i de serveis complementaris, que la converteixen en el lloc idoni per ser seu de congressos i fires d?àmbit nacional i internacional”, ha afirmat.

Les xifres de turisme MICE prèvies a la pandèmia situen la Comunitat Valenciana com la quarta destinació nacional en viatges de congressos, fires i convencions amb 1,7 milions de turistes anuals el 2019, any en què la demanda estrangera estava en el màxim de la sèrie.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: