Tretze graus de la Universitat d’Alacant ofereixen places per a matricular-se abans de l’inici de curs

L’alumnat que vulgui cursar estudis a la Universitat d’Alacant el pròxim curs 2021-22 està a temps de formalitzar la matrícula en algun dels tretze graus que encara ofereixen places.

En concret, la UA ofereix encara la possibilitat d’inscriure en algunes titulacions amb places vacants disponibles a les Facultats de Ciències (Grau en Geologia), Dret (Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans i Grau en Gestió i Administració Pública), Ciències Econòmiques i empresarials (Doble grau en Turisme i ADE) i Filosofia i Lletres (Graus en Espanyol: Llengua i Literatura, Geografia i Ordenació de Territori, Humanitats, Turisme, Estudis Àrabs i Islàmics, Filologia Catalana, Estudis Francesos i Traducció i Interpretació (Alemany)) , així com en el Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans a l’Escola Universitària de Relacions Laborals i Recursos Humans d’Elda (EURLE).

Les Facultats d’Educació i Ciències de la Salut, així com l’Escola Politècnica Superior han omplert la totalitat de les seves places en el termini de matrícula del mes de juliol en el qual la Universitat d’Alacant va cobrir el 99’3% de les 5.750 places que oferia en les diferents titulacions de grau.

Llista d’espera

Aquest any les llistes d’espera han mostrat com titulacions més demandades els Graus en Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, Mestre en Educació Primària i en Educació Infantil i el Grau en Criminologia en la modalitat presencial.

El Grau d’Infermeria a la Universitat d’Alacant ha tornat a ser la titulació amb major llista d’espera, en concret, un total de 3013 aspirants en el contingent general. El Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport amb 1341 estudiants en llista d’espera ocupa la segona posició, seguit pels Graus en Mestre en Educació Primària i en Educació Infantil, amb 1341 i 1078 peticions de plaça. I finalment, el Grau en Criminologia en la modalitat presencial, que ocupa la cinquena posició amb major llista d’espera amb un total de 820 sol·licitants.

Pel que fa a les notes de tall més altes, segueix ocupant el primer lloc el Doble Grau de Relacions Internacionals i Dret, amb una nota de tall de 13.069 i una llista d’espera de 140 estudiants. Les dues següents posicions les ocupen el Grau en Física i el Grau en Matemàtiques amb unes notes de tall de 12.9 i 12.689, respectivament. En quarta i cinquena posició se situen els Graus en Traducció i Interpretació d’Anglès i en Enginyeria Biomèdica amb notes de tall de 12.642 i 12.527, i després d’ells, el Grau en Infermeria, amb un 12.47.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: