TRAM d’Alacant oferirà servei especial nocturn fins a les 3 de la matinada dissabte de Carnaval

TRAM d’Alacant oferirà el dissabte dia 18 de febrer un servei especial nocturn fins aproximadament les 3 hores de la matinada per facilitar els desplaçaments massius que es preveuen per la ciutat amb motiu de les desfilades i festes de Carnaval. Les línies de tramvia 2, 3 i 4 prolongaran el seu horari habitual perquè totes aquelles persones que decideixin acudir a aquestes festes puguin tornar a casa amb comoditat i rapidesa, sense haver de conduir els seus vehicles privats.

En total, seran 41 tramvies els que connectaran el centre d’Alacant amb les destinacions habituals de les línies i el trajecte invers. La Línia 2 (Luceros-San Vicent del Raspeig) serà la que més serveis ofereixi, ja que tindrà 16 circulacions, vuit per cada sentit. De Luceros partirà el primer servei especial a les 22.08 hores i el darrer a les 1.45 hores. De Sant Vicent, el primer ho farà a les 22.38 hores i el darrer a les 2.16 hores.

La Línia 3 (Luceros-El Campello) oferirà vuit trajectes d’anada i sis de tornada, 14 en total. El primer sortirà de Estels a les 23.53 hores i l’últim, de la mateixa estació, a les 3.24 hores. De tornada, el primer sortirà del Campello a les 21.12 hores i l’últim serà de les 0.15 hores.

Entre aquests combois es trobaran les tres últimes circulacions que parteixen de Benidorm (22:35: 22:55 i 23:25 hores) i que conclouen normalment el seu viatge al Campello, i que dissabte continuaran la seva marxa fins a Luceros amb parada facultativa a tots els baixadors, excepte Sangueta, com fa la L-3.

La Línia 4 (Luceros-Plaza La Coruña) posarà en marxa onze combois, cinc unitats en el recorregut d’anada, el primer a les 23.05 hores des de Luceros i l’últim a les 1.35 hores. Des de la Plaça La Corunya hi haurà sis circulacions, la primera a les 23.02 hores i l’última a les 2.06 hores.

Cal ressenyar que els serveis especials no efectuaran parada al baixador de Sangueta. Per a més informació sobre els serveis, els usuaris poden consultar els horaris de pas, a més de les estacions i parades de TRAM, al telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com a la pàgina web www. tramalacant.es i l’app oficial.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: