Emergències fa un simulacre que activa el Pla d’Emergència Exterior de l’empresa Alfarben

L’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències i l’empresa Alfarben, ubicada a l’Alcora, han col·laborat en la realització d’un simulacre de fugida d’oxigen que contempla el resultat d’un treballador ferit. Com a conseqüència del simulat d’accident, s’ha activat el Pla d’Emergència Interior de l’empresa i s’ha notificat l’accident al Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat, que ha activat el Pla d’Emergència Exterior.

L’empresa Alfarben, ubicada a l’Alcora, és una de les empreses afectades per llindar superior del Reial Decret 840/2015 a la Comunitat Valenciana. L’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, en col·laboració amb l’Ajuntament de l’Alcora i la resta dels organismes implicats, han elaborat el Pla d’Emergència Exterior corresponent, que va entrar en vigor el 4 d’agost de l’any.

Entre els objectius que perseguia aquest exercici, un dels principals ha estat activar el Pla d’Emergència Interior a les instal·lacions de l’empresa, treballar coordinats amb els diferents organismes i posar en pràctica tots els mecanismes de resposta, comunicar al Centre d’Emergències l’Accident i activar el Pla d’Emergència Exterior i practicar els sistemes d’avís a la població.

En aquest simulacre hi han participat l’Ajuntament de l’Alcora, el Consorci de Bombers de Castelló, la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, la Subdelegació del Govern a Castelló i la Guàrdia Civil.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: