TRAM d’Alacant oferirà servei especial nocturn el dissabte fins a les 3 hores amb motiu de la Desfilada del Ninot

TRAM d’Alacant oferirà el dissabte 8 de juny un servei especial nocturn, aproximadament fins a les 3 hores de la matinada, per facilitar els desplaçaments que es preveuen per la ciutat amb motiu de la Desfilada del Ninot.

Les línies de tramvia 2, 3 i 4 perllongaran el seu horari habitual perquè totes aquelles persones que decideixin acudir a aquesta activitat festiva puguin tornar a les seves amb comoditat, sense haver d’utilitzar els seus vehicles privats.

FGV programa aquest servei especial nocturn en els caps de setmanes previs als dies principals de festes de Fogueres. Al seu torn, com altres anys, els tramvies aniran a composició doble durant l’horari de les mascletades del cap de setmana, per duplicar les places i oferir així més comoditat als usuaris. Aquesta circumstància es repetirà el següent dissabte i diumenge, els dies 15 i 16, i els laborals 17, 18 i 19, jornades prèvies als principals dies de festes.

En total, seran 59 tramvies els que connectaran el centre d’Alacant amb les destinacions habituals de les línies i el trajecte contrari. La Línia 2 (Estels-Sant Vicent del Raspeig) serà la que més serveis ofereix, ja que tindrà 26 circulacions, tretze per cada sentit. De Estels partirà el primer servei especial a les 22.08 hores i l’últim a les 2.18 hores. De Sant Vicent, el primer ho farà a les 22.42 hores i l’últim a les 2.48 hores.

La Línia 3 (Estels-El Campello) oferirà 11 trajectes d’anada i 7 de tornada, 18 en total. El primer sortirà de Estels a les 21.49 hores i l’últim, de la mateixa estació, a les 3.18 hores. De tornada, el primer partirà del Campello a les 21.12 hores i l’últim serà de les 00.11 hores.

Entre aquests combois es trobaran les tres últimes circulacions que partiran de Benidorm (22.35. 22.55 i 23.25 hores) i que conclouen normalment el seu viatge al Campello, i que dissabte continuaran la seva marxa fins Estels amb parada facultativa en tots els baixadors, excepte Sangueta , com fa la l-3.

La Línia 4 (Estels-Plaça La Corunya) posarà en marxa quinze circulacions, set unitats en el recorregut d’anada, el primer a les 22.59 hores des Estels i l’últim a les 1.59 hores. Des de Plaça La Corunya hi haurà vuit circulacions, la primera a les 23.02 hores i l’última a les 2.00 cap a Estels i a les 2.28 hores amb destí final Lucentum.

Cal ressenyar que els serveis especials no efectuaran parada al baixador de Sangueta. Per a més informació sobre els serveis, els usuaris poden consultar els horaris de pas, a més de a les estacions i parades de TRAM d’Alacant, al telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com en la pàgina web: TRAM.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: