TRAM d’Alacant ofereix transport gratuït als parcs temàtics de Benidorm amb la compra d’entrades en les seves estacions

La Generalitat, a través de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), ofereix, des del 17 de juliol i durant tota la campanya estival, la possibilitat d’adquirir a les estacions de el TRAM d’Alacant entrades, en què s’inclou el transport , dels diferents parcs temàtics de Benidorm que han obert les portes després de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Aquesta promoció inclou aquest any les instal·lacions de Terra Natura, Aqua Natura, Aqualandia i Mundomar, ja que Terra Mítica reprendrà la seva activitat el 2021.

Amb aquesta promoció totes aquelles persones que adquireixin l’entrada d’un d’aquests parcs a les taquilles assistides de qualsevol de les estacions de l’TRAM d’Alacant, entre Alacant i Dénia, podran realitzar, amb el preu establert a cada entrada, el viatge d’anada i tornada en tren, així com el desplaçament fins al parc amb autobús.

La promoció inclou el desplaçament en els trens i tramvies de el TRAM d’Alacant fins a l’estació de Benidorm que connecta amb la Línia 1 fins Estels i amb la Línia 9 fins a Dénia, així com l’enllaç amb l’autobús urbà que porta als recintes de oci i posterior retorn.

Per accedir als parcs, els usuaris i usuàries del TRAM d’Alacant han d’enllaçar amb la Línia 01 d’autobusos urbans de Benidorm, al costat de la pròpia estació de tren. L’horari d’aquests autobusos es pot consultar en les seves pròpies parades.

FGV recorda a tots els usuaris que es pot obtenir més informació al telèfon d’informació 900 72 04 72 i al web (TRAM).

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: