Tornen les Tertúlies de cinema al voltant dels Goya i els Oscar a la Seu Ciutat d’Alacant

Amb motiu de la propera celebració dels lliuraments dels Premis Goya i dels Oscar, la Seu Ciutat d’Alacant proposa una nova edició de les tradicionals “Tertúlies de Cinema”. En vigílies de les cerimònies dels premis cinematogràfics, els crítics Gonzalo Eulogio, Augusto González, Raúl Cornejo, Luis López Belda i Daniel Gallego, al costat de l’coordinador de les tertúlies Antonio Sempere, realitzaran els seus pronòstics sobre els guardons.

Les sessions tindran lloc a les instal·lacions de la Seu Ciutat d’Alacant (Ramón i Cajal, 4) a les 19:30 hores i es retransmetran en directe a l’enllaç.

La primera cita, el proper dilluns 22 febrer, estarà centrada en els Premis Goya, la lliurament tindrà lloc el 27 de febrer. L’anàlisi prèvia comptarà amb els ponents Gonzalo Eulogio, Augusto González, Raúl Cornejo i Daniel Gallego.

La següent trobada tindrà lloc el dimarts 20 d’abril amb Els Oscar com a tema central i les intervencions de Gonzalo Eulogio, Augusto González, Luis López Belda i Daniel Gallego.

Els lliuraments dels Premis Goya i als Oscar ajornades aquest any per la pandèmia, s’inclouen en aquesta edició el cinema estrenat en plataformes.

Informació i FOto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: