Tornen els seminaris web gratuïts AlumniSAUJI amb «Influencers capturats per la publicitat»

El programa d’antic alumnat de la Universitat Jaume I, AlumniSAUJI, ha organitzat el dia 23 de setembre a les 18 hores, a través de la plataforma Google Meet, la xarrada en línia «Influencers capturats per la publicitat», on l’antiga alumna de Dret de la Universitat Jaume I i actual membre de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència, Alba Ribera, analitzarà les formes en la qual els influencers transmeten els seus missatges i donarà les pautes per a adequar-los a la legalitat publicitària sense risc d’incórrer en un incompliment de sanció.

L’abundant presència d’influencers i generadors de contingut a les xarxes socials els han atorgat una àmplia credibilitat, sobretot de cara a el sector més jove de la societat, i s’han convertit els millors prescriptores de serveis i productes per a les marques.

Fins avui, la novetat i buit legal d’aquest fenomen els ha permès poder sortejar les rigideses del dret en temes vinculats amb la publicitat i el màrqueting. No obstant això, arran de la reconsideració de l’aplicació de la Llei de Competència Deslleial, s’han capturat determinades conductes susceptibles de ser qualificades com a publicitat enganyosa o publicitat encoberta.

La inscripció al taller és gratuïta i ja està oberta per als membres AlumniSAUJI Premium i l’estudiantat de grau.

El Programa AlumniSAUJI està obert a tota la societat, ja siga algun dels més de 45.000 antics alumnes de la Universitat Jaume I com aquelles persones sense estudis universitaris o que són exalumnes d’altres universitats però que volen mantenir una relació de proximitat amb l’UJI. Formar part d’AlumniSAUJI permet participar de la vida universitària i gaudir de nombrosos avantatges en ocupació i millora laboral, formació, instal·lacions i activitats d’oci.

 

Més informació:

https://www.uji.es/serveis/alumnisauji/jasoc/alumnisaujipremium/formacio/cursos-alumni/reservori/reservori2122/webinaris/influencers/

 

 

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: