La Generalitat invertirà 640.000 euros en millorar la seguretat i habitabilitat de l’Estació d’Autobusos de València

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha anunciat una inversió de 640.000 euros de la Generalitat per “millorar les condicions de seguretat i habitabilitat de l’Estació d’Autobusos de València”.

Segons ha explicat el conseller, “fa més de 20 anys que l’Estació d’Autobusos de València necessita reinventar-se i millorar els seus serveis i, ara la Generalitat ha impulsat aquestes obres imprescindibles que començaran a la primavera i acabaran abans de final d’any”.

En aquest sentit ha assenyalat que es realitzaran les obres pertinents per millorar la il·luminació, els accessos, la neteja, la teulada, “és a dir -ha apuntat Arcadi Espanya- es va a efectuar una actuació integral en tots els elements necessaris per convertir l’estació en un lloc habitable, adequat i amable “.

Per al titular d’Obres Públiques de la Generalitat, “és molt important aquesta actuació per dues raons, la primera perquè aquesta estació és la porta d’entrada de moltes persones que vénen i se’n van de València i ha d’estar a l’altura de la ciutat “.

A més, ha apuntat, “cal millorar també la mobilitat, aquesta mobilitat sostenible per la qual tots apostem i que necessita d’estacions accessibles, fàcils i habitables”.

Així mateix, Arcadi Espanya ha indicat que es tracta d ‘ “una actuació ràpida perquè l’estació necessita adaptar-se i millorar les condicions actuals que no són les adequades, després, en una segona fase, està prevista una actuació més estructural i integral per a la qual es convocarà un concurs d’idees “.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: