Torna a l’estadi Ciutat de Valencia el Tots Juguem i la fira Granota

Torna el Tots Juguem i la Fira Granota al Ciutat de València aquest cap de setmana després de la pandèmia provocada pel COVID impedís la disputa dels dos esdeveniments les darreres temporades.

Durant tot el cap de setmana, la gespa del coliseu granota acollirà els partits del torneig del Club dels Nens, així com partits d’exhibició de Levante UD EDI, Levante UD EDI Iniciació, Fundació Mallorca Integra o Fundació Orriols Convive.

Entre les diverses accions programades durant el cap de setmana, també destaca el partit que disputaran conjuntament jugadores de Levante UD EDI, empleades del club i diferents dones rellevants de la societat valenciana.

A més, una altra de les novetats que inclou l’edició d’aquesta temporada és que totes les activitats de la Fira Granota es desenvoluparan sobre la gespa, un al·licient més perquè tota la família granota pugui passar una bona estona gaudint de les atraccions al mateix terreny de joc. Totes les activitats seran, com sempre, gratuïtes i en aquesta ocasió es podrà gaudir de futbol 3×3, futbol-billar, circuit d’activitats, tres de ratlla per jugar amb el peu, diana gegant o taules de ping-pong entre d’altres.

A més, els assistents també podran gaudir de food trucks i begudes a preus populars. Un percentatge dels beneficis del menjar i la beguda es destinarà a l’associació AVAPACE.

Com no podia ser altrament, el Tots Juguem i la Fira Granota comptarà amb la presència de la Blau i Grana, un altre al·licient més per convertir el cap de setmana en una gran festa familiar granota.

Aquest serà el calendari d’activitats previst per a tot el cap de setmana:

Divendres 27 de maig

Des de les 18:30 h, partit de jugadores de Levante UD EDI, empleades del club i diferents dones rellevants de la societat valenciana.

Dissabte 28 de maig

Fira Granota durant tot el dia

Des de les 9:30 ha 19 h partits dels vuit col·legis participants al campionat escolar. En aquesta edició participen al Grup A: CEIP Doctor García Goyanes, CEIP Luis Braile, CEIP Antonio Machado, Escoles Pies Malvarrosa, mentre que el Grup B està format per Mare de Deu de l’Olivar, Color de Montecolorado, CEIP Verge del Carme i CEIP El Pouet.

A les 11:30 h – Trobada entre Levante UD EDI vs Fundació Mallorca Integra

A les 16 h – Exhibició dels equips de Levante UD EDI Iniciació i Fundació Orriols Convive

Diumenge 29 de maig

Fira Granota durant tot el matí

Des de les 9 h: Semifinals del torneig El Club dels nens

10 h: Trobada entre Levante UD EDI vs Fundació Mallorca Integra

11 h: Tercer i quart lloc
12 h: Final

Informació i Foto: Levante UD

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: