Ja a la venda les entrades per al públic general CD Castellón UE Cornellà que es disputarà a Castalia el dissabte 28 a les 18:30 hores

Fins divendres 27, venda de Gols Bajos a només 10 euros i promoció especial a preus reduïts per a la resta de zones de l’estadi

El CD Castelló ja ha posat a la venda a través del seu web oficial (https://cdcastellon.idsports.es/venta/) -en oficines de dilluns a divendres de 10 a 14 i el dia del partit a taquilles de 10 a 14 i de 16 a 19:15 h- les entrades per al darrer partit de lliga a Castalia, el del dissabte 28 de maig a les 18.30 hores davant la UE Cornellà.

Per al públic en general, les entrades tindran els preus següents:
– Tribuna alta i baixa 20€ fins al divendres 27 fins a les 23.59 h de forma en línia * (25€ un cop finalitzin els terminis de la prevenda anteriorment fixats).
– Gols alts i Preferència alta i baixa 10€ fins divendres 27 fins a les 23.59 h de forma online (15€ un cop finalitzin els terminis de la prevenda anteriorment fixats)
– Gols Baixos 10€ VENDA NOMÉS FÍSICA FINS DIVENDRES 27 A LES 14H.

Dissabte a taquilles no hi haurà venda als Gols Baixos. Les entrades són NOMINALS, per la qual cosa només es vendrà a la persona que farà servir l’entrada el dia del partit. Obligatori presentar DNI per adquirir-la i accedir al partit. No es podrà canviar el nom un cop emesa.

· Tarifa infantil (4 a 13 anys ambdós inclosos) * * 5€ (Tribuna, Gols Alts, Gols Baixos i Preferència).
*Promoció vàlida fins el divendres 27 a les 23.59 h en línia i fins a les 14.00 h de manera presencial.
**Totes les persones menors (de 0 a 13) únicament es podran adquirir/retirar físicament (mai online) entre setmana en horari habitual a oficines, o el dia de partit a taquilles, mostrant obligatòriament DNI/llibre de família del menor per contrastar l’edat, excepte les dels Gols Baixos, per a les quals el termini en tots els casos finalitza divendres 27 a les 14.00 h.

INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE RESTRICCIONS COVID A CASTÀLIA

Cal recordar que, segons el DOGV en vigor, es podrà menjar dins de l’estadi, les barres estaran obertes.
Estarà prohibit fumar i es recomana utilitzar mascareta. En cas de modificacions en les restriccions i normatives, s’actualitzarà la informació segons allò dictat per les autoritats competents.

El Servei de Cessió de Seients d’abonats, actiu

Per a aquest partit, els abonats, que no puguin assistir-hi, podran posar-lo a disposició del club per a la venda a algun altre aficionat. Aquest servei, disponible a totes les zones de Castalia excepte els Gols Baixos, concedeix descomptes als abonats del CD Castelló i, alhora, permet a altres aficionats comprar entrades alliberades per a partits que es disputin a Castalia. El Servei de Cessió de Seient roman actiu sense interrupció les 24 hores del dia i es pot accedir a la plataforma

Informació i Foto: CD Castellón

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: