Tormo: “Si el PP va rebaixar impostos en plena crisi, el PSOE i Ciutadans també poden”

La portaveu de el Partit Popular a Almassora, María Tormo, ha reivindicat a PSOE i Ciutadans la política de rebaixa d’impostos a famílies i autònoms com “la millor fórmula per afrontar un 2021 que es preveu especialment crític en el pla econòmic”.

Durant el mandat de el Partit Popular a Almassora, “patim una crisi de categoria que afrontem amb les polítiques de rebaixa de pressió fiscal a les famílies i autònoms”. “Sempre hem cregut que la millor fórmula per afrontar un escenari crític en l’econòmic era injectar els estalvis en la butxaca dels ciutadans, perquè ells són els millors gestors i són els que generen amb el seu consum, riquesa i oportunitats”.

En aquest sentit, ha defensat la portaveu de l’PP a la localitat, “ens enfrontem a un moment crucial, ja que a la desacceleració que des 2019 ja s’advertia, se suma ara una pandèmia que ha accelerat la descomposició de el teixit productiu. I està en la nostra mà atallar amb mesures de suport fiscal directes “.

Així les coses, “només esperem que hi hagi la convicció i esforç que mereix una situació d’aquestes característiques”. “Nosaltres intentem generar el màxim estalvi reduint l’IBI un 24,4%. L’impost més costós per a tota la població es va retallar de forma dràstica ia això també vam sumar una rebaixa de l’10% de l’Impost de Vehicles de Tracció Motor (IVTM), que alleugés, especialment, als que es guanyen la vida amb un mitjà de transport “.

Per a la portaveu de PP, “van ser accions que defensaven un model, el de la rebaixa fiscal, que avui segueix sent vàlid i que reivindiquem que s’apliqui”. Sobretot, ha declarat la regidora, “quan PSOE i Ciutadans no tenen despeses en festes, han rebut donacions anònimes i s’han trobat amb subvencions que han estat retornades per col·lectius. És el moment d’injectar aquests estalvis en els nostres veïns abans que sigui massa tard “.

 

 

 

 

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: