El PPCS proposa ampliar la partida per solucionar la regressió de la costa de Castelló

El Partit Popular de Castelló ha proposat al Congrés que s’ampliï el pressupost dins de la partida destinada a l’litoral sud de la província perquè es pugui executar el projecte i solucionar, d’una vegada, la regressió de la costa a la província.

Així ho ha explicat el senador d’el PP, Vicente Martínez, que considera que “s’ha de dotar d’un pressupost real i ambiciós per a executar les obres que estan ja incloses en l’Estratègia de Protecció de l’Litoral Sud de Castelló”.

Tal com ha explicat Martínez, “de res serveixen les visites i els anuncis que fa el PSOE de manera constant si després no vénen acompanyades d’un pressupost concret”. De fet, el popular ha explicat que entre les esmenes que el PP ha presentat als PGE, una d’elles és la de demanar una dotació per iniciar les obres de l’litoral sud de la província.

Martínez recorda que “no pot ser que cada vegada que hi hagi un temporal, el mar destrueixi els passejos i afecti als habitatges” i ha recordat que “és més car haver d’invertir cada vegada que hi ha un temporal en reparar tots els danys que fer , d’una vegada, una inversió de futur “que permeti solucionar” un mal endèmic que cada vegada va a més i que afecta diversos municipis “.

Els populars han sol·licitat també que es pressupost un estudi per a la zona nord de la província i que es solucionin problemes de les diferents localitats de Castelló en matèria de costes.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: