Toledo: “L’alcaldessa tira la pedra i amaga la mà. Mentre segueix enfrontada al seu soci Compromís el temps passa i no aclareix si la Magdalena serà lectiva “

El portaveu adjunt de el Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló, Sergio Toledo, assenyala que els pares, alumnes, professors i la comunitat educativa en general “no mereixen el tracte que estan rebent d’un govern municipal d’esquerres enfrontat, on l’alcaldessa socialista , Amparo Marco, s’està allargant innecessàriament la incertesa de com afectarà la suspensió de la Magdalena a les aules “.

Avui la Junta de Govern Municipal ha aprovat que el dia 7 de març puguin obrir els comerços davant d’un dia 8 de març que es mantindrà festiu, contràriament al que va dir l’alcaldessa, perquè “recordem que les seves paraules van ser que el 8 de març seria laborable i es buscaria una altra data per recuperar-ja que el 8 de març coincideix amb el dilluns de Magdalena, per això creiem que avui s’ha fet el primer pas perquè es compleixi tot el contrari del que va anunciar l’alcaldessa ia més va afegir que la setmana de la Magdalena seria lectiva “, explica Toledo.

En aquest sentit, els populars recorden el pols que l’alcaldessa socialista manté amb el seu soci de govern Compromís que segueix deixant l’aire com afectarà la suspensió de la Magdalena a les aules. Mentre el conseller d’Educació, Vicent Marzá aposta per la setmana no lectiva de Magdalena, tal com va aprovar el Consell Escolar Municipal, l’alcaldessa Amparo Marco defensa el contrari. “Marc no pot llançar la pedra i econder la mà com ha fet, és a dir, ella crea el conflicte decidint pel seu compte i risc sense tenir en compte a l’Consell Escolar Municipal i després s’amaga mentre el temps passa i no aclareix res”, recorda.

El PP demana tancar la polèmica i treure de dubtes als pares perquè mentre no hi ha una postura oficial no saben al que atenir-se. “El silenci de l’alcaldessa només porta a generar més i més incertesa als pares que necessiten planificació, amb la dificultat afegida que comporta la crisi de l’Covid a l’hora de decidir on deixar als menors, si a càrrec de familiars o dels mateixos avis, que és el menys recomanable en aquesta pandèmia. Per això, demanem a l’alcaldessa una resposta urgent “, insisteix Toledo.

Cal recordar que a l’alcaldessa no li va servir la votació de el Consell Escolar Municipal que va acordar mantenir com no lectiva la setmana de festes i va anunciar que l’última decisió seria de la Generalitat, però al seu soci de govern Compromís, que dirigeix ​​la Conselleria de educació a la Generalitat, li recorda que la decisió depèn única i exclusivament de el Consell Escolar Municipal.

“Demanem a l’alcaldessa que surti del seu amagatall i done la cara davant els castellonencs perquè sabem que s’estan organitzant ‘les escoletes de Magdalena’, amb activitats d’oci i temps lliure alternatius per ajudar les famílies en la conciliació, però tot està pendent d’una comunicació oficial que no arriba “, afegeix el portaveu Popular adjunt.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: