Toledo: “L’alcaldessa de Castelló destina 100.000€ a esterilitzar gats però no té diners per donar menjar als nostres majors amb el programa Menjar a casa. Si hi ha diners per al primer, també n’hi ha d’haver per al segon”

El portaveu Popular adjunt a l’Ajuntament de Castelló, Sergio Toledo, destaca que el govern d’Emparo Marco destina 100.000 euros del pressupost municipal a l’esterilització de gats, veient-se multiplicada per 10 aquesta partida en els darrers 3 anys, “mentre de la nit a el matí ha deixat de destinar diners per donar menjar als majors i vulnerables amb el programa Menjar a Casa, després de 17 anys actiu, convertint la capital a l’únic municipi de la província de Castelló on ja no es presta”. “Si hi ha diners per a la primera cosa, també n’hi ha d’haver per a la segona”, explica.

Ahir mateix, al Consell Social de la Ciutat, una federació de veïns va tornar a preguntar a l’alcaldessa per l’eliminació de serveis com Menjar a casa i Major a Casa. Precisament, un dels punts que aquest òrgan consultiu recomana amb vista a l’elaboració de pressupost municipal per a l’any 2023 és ampliar els serveis d’ajuda a domicili integrant ajuts similars als programes Menjar a casa i Major a casa, en el cas de situacions necessitat, vulnerabilitat i/o exclusió social, que necessitin aquest servei.

“Si es constata que són programes referents en matèria d’ajuda social i continuen sent necessaris just quan vivim una de les pitjors crisis de la història, amb els preus disparats de la cistella de la compra, dels carburants, de l’energia, de els serveis…etc, sense que el govern municipal hagi rebaixat ni un euro els altíssims impostos, no entenem per què es prescindeix de tots dos”, conclou.

Informació i Foto: PP Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: