Tamara i Víctor (trececasas): “La nostra vinculació amb el Valencia CF ha suposat una forma de vida”

Després de 13 anys units a l’València CF, des trececasas ens expliquen amb orgull la responsabilitat que suposa ser els encarregats de trobar llar als jugadors i executius de el Club i les seves famílies.

Prenem un cafè Silvestre amb Tamara i Víctor de trececasas perquè ens donin la clau a l’hora de buscar una nova llar. “Ubicació, necessitats i pressupost” són el principi de tot bon procés de selecció, ens expliquen. No obstant això, la casa perfecta no existeix, “a la fi sempre hi ha alguna cosa que canviaries o faries diferent”

Des Trececasas ens expliquen com el confinament ha canviat les necessitats a l’hora de buscar una nova llar “ara es busca viure en un lloc obert, als afores, tenir una terrassa i viure amb més llibertat”.
Fa 13 anys que trececasas va esdevenir l’agència immobiliària de València CF. Què suposa aquesta vinculació de tants anys i que es prolongarà a l’almenys fins 2023?

Per a nosaltres a la fin ha suposat una forma de vida perquè estem vinculats a el club de tal manera que una part de la nostra empresa està dirigida únicament a el club i planifiquem les nostres vacances basant-se el calendari futbolístic, així com moltes altres coses.
¿Troben a faltar poder gaudir dels partits a Mestalla?

Sí, és una de les coses que més es troben a faltar no només per com es gaudeix el partit en si sinó també per les persones amb les que et relaciones allà.
Com han canviat els serveis immobiliaris durant tots aquests anys?

Doncs depèn l’empresa, hi ha gent que segueix treballant igual que fa 10 anys i d’altres que volem adaptar-vos als canvis, millorar i per a ells cal fer una constant inversió en el negoci.
Trobar habitatges per als futbolistes i executius de l’València CF és un gran repte i una gran responsabilitat, què els resulta més difícil de el procés de recerca?

Sobretot una gran responsabilitat i el més difícil és quan els clients vénen d’altres països amb habitatges i estils de vida diferents perquè la construcció és diferent, molt més amplia, parcel·les molt grans i si vénen de ciutats a la costa solen tenir habitatges espectaculars amb vistes a la mar, cosa que a València no existeix ….
Existeix la casa perfecta?

Crec que no … perquè encara dissenyant la teva pròpia casa i construint, a la fi sempre hi ha alguna cosa que canviaries o faries diferent, encara que es pugui acostar molt.
Trececasas destaca pel seu caràcter innovador i la seva recerca de l’excel·lència, com s’han adaptat a aquesta nova etapa convivint amb el COVID-19?

Amb moltes mesures de seguretat per protegir a tots els nostres clients i canviant les nostres costums, la nostra manera de reunir-nos i fins i tot la forma de visitar els habitatges. Sobre això últim estem travant en una sorpresa.
¿L’experiència viscuda durant el confinament ha canviat la llista de prioritats dels seus clients a l’hora de trobar un nou habitatge?

Completament, les persones valoren molt més viure en un lloc obert, als afores, tenir una terrassa, en resum viure amb més llibertat.
¿Els habitatges ressò friendly són ja una realitat?

Sí, fa temps que s’està tenint en compte aquests aspectes i cada s’avança més per la necessitat que hi ha …
Finalment, què 13 coses hem de tenir en compte per trobar habitatge?

(Riu). El nombre 13 m’encanta, però t’ho vaig a resumir en 3 coses: ubicació, necessitats i pressupost.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: