El Valencia CF premia la solidaritat dels donants de sang aquest dimecres

El Valencia CF, a través de la Fundació, col·labora un any més amb el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV). En el marc de Junts Anem AMUNT, la implicació del Club es trasllada un cop més a l’àmbit social i solidari.

Aquest dimecres, 24 de febrer, les persones que donin sang en els punts de donació de la ciutat de València i província de València seran obsequiades amb una màscara higiènica reutilitzable amb l’escut de l’Club (fins a esgotar existències). D’aquesta manera, es vol premiar la solidaritat dels donants de sang tot i la pandèmia i significar encara més el seu gest.

El lliurament de les mascaretes als responsables de l’CTCV, per al seu repartiment aquest dimecres, 24 de febrer, ha comptat amb la participació, per part de l’València CF, de Joey Lim, conseller i director executiu, Swee Wei Teo, director de l’Oficina de Presidència, i Miguel Ángel Bossio, ambaixador. El Centre de Transfusió ha estat representat per la doctora Cristina Arbona, la directora del mateix, i el doctor Roberto Roig, cap de Servei d’Hemodonació.

El Club porta des de l’any 2001 col·laborant amb el CTCV i des de llavors s’han presentat 13.712 donants de sang i més de 4.000 persones es van animar a participar per primera vegada. Es tracta d’una xifra molt significativa ja que són voluntaris que s’incorporen a la donació i amb els quals es compte en un futur.
Requisits per donar sang i punts de donació

Els hospitals de la Comunitat necessiten cada dia la donació de sang solidària de 650 persones per cobrir les necessitats dels pacients.

Pràcticament tots podem ser donants, perquè els requisits bàsics són molt senzills: pesar més de 50 kg, tenir entre 18 i 65 anys i gaudir de bona salut.

Des que va començar la crisi sanitària són moltes les ocasions en què el CTCV s’ha referit als donants de sang com a veritables herois ja que no han deixat d’acudir ni en els moments més difícils per mostrar el seu altruisme. Gràcies a ells s’han cobert totes les necessitats hemoteràpiques dels pacients.
Punts de donació:

http://www.centro-transfusion.san.gva.es/puntos-de-donacion-valencia#_48_INSTANCE_54Gs_=http%3A%2F%2Fwww.centro-transfusion.san.gva.es%2Fgportal-ctcvcol-portlet% 2FlistaColectas.jsp% 3Fprovincia% 3D0006% 26

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: